Frugtkurve

Frugtkurve til kontoret

Ønsker du at gøre noget særligt for dine medarbejdere, kolleger—eller bare gøre din egen arbejdsdag sundere og lidt sjovere—så er det værd at overveje at få leveret frugtkurve til kontoret. Alle sætter pris på, at have adgang til lækker frugt, som er en sund måde at bevare energiniveauet højt sidst på eftermiddagen. Udskift den sene eftermiddagskaffe eller chokoladebaren med et stykke frugt eller to, og du vil sikkert fornemme forskellen. Hav derfor altid frisk frugt ved hånden til en sund snack eller et hurtigt skud energi. Med en abonnementsordning på frugtkurve til kontoret, er det nemt og enkelt at sikre, at hele arbejdspladsen altid har mulighed for at gribe et stykke frugt midt i en travl arbejdsdag. Læs med her for mere information om de forskellige danske udbydere af frugtkurve til arbejdspladser og kontorer rundt om i landet.

Hvorfor frugt?

Der er ingen tvivl om, at frugt er en uundgåelig del af en sund kost. De fleste typer frugt har et højt indhold af vitaminer og mineraler, fibre, samt antioxidanter. Forskellige typer frugt indeholder forskellige mængder af diverse næringsstoffer, og det er derfor en god ide at spise en bred vifte af frugter. Har du adgang til en frugtkurv på kontoret, kan det anbefales, at du spiser to forskellige typer frugt hver dag, eller prøver en ny sammensætning af frugter hver uge. Fordi frugt generelt er rigt på vand og fibre, hjælper frugt dig kortvarigt til at føle dig mæt. Netop derfor er frugt et godt valg, når du sidst på arbejdsdagen begynder at føle dig sulten, og fristet til at spise slik eller chokolade for hurtigt at slukke sulten. Æbler og citrusfrugter er generelt de mest mættende typer af frugt.

Udbydere af Frugtkurve til kontoret

 • FrugtKurven
 • Aarstiderne
 • Frugt-huset
 • Sartorvet.com
 • Nemlig.com

FrugtKurven

FrugtKurven er en af Danmarks største leverandører af frugt til arbejdspladser og kontorer, og har næsten to årtiers erfaring bag sig. Derfor har FrugtKurven også et bredt udbud af forskellige typer kurve og kasser med frugt, så hver enkelt virksomhed kan vælge den løsning, der bedst passer til deres arbejdsplads. Her kan du vælge mellem økologiske eller konventionelle kurve, og vælge mellem mange forskellige størrelser af frugtkurve til kontoret. Den mindste kurv starter på tyve stykker frugt, mens den største kurv til store virksomheder kommer med hundrede stykker frugt. Kasserne og kurvene er sammensat af de mest almindelige og populære typer frugt, såsom æbler, bananer, pærer, ferskner og vindruer. Frugtkurven tilbyder både frugt i kurve, der kan stilles direkte i mødelokalet eller på personalestuen, eller kasser med frugt, som tømmes over i jeres egen kurv eller skål. Udover de almindelige kurve og kasser, tilbyder FrugtKurven desuden andre typer sunde snacks, såsom nødder, juice, eller lignende.

Fordele ved FrugtKurven

 1. Hver kasse kan tilpasses i størrelse
 2. Stort udvalg af nødder og grønne snacks
 3. Frugtkurve leveres i kurv klar til øjeblikkelig servering

Aarstiderne

Aarstiderne er allerede en velkendt leverandør af friske grøntsager og måltidskasser til hele Danmark. Aarstiderne leverer desuden frugt til både privatpersoner og erhverv, og tilbyder en række forskellige løsninger indenfor frugtkurve af varierende størrelser. Vælg eksempelvis mellem forskellige størrelser af frugtkasser med blandet håndfrugt, en frugtkasse med blandet grønt, eller en eksotisk frugtkasse med tropefrugter som ananas og mango. Har I faste præferencer på kontoret, så har I også mulighed for at sammensætte jeres egen ugentlige frugtkurve ved at købe faste mængder af poser med eksempelvis æbler og citrusfrugter, og dermed blande den frugtskål, der passer til jeres arbejdsplads. Udover deres almindelige frugtkasser, tilbyder Aarstiderne desuden lækre juice og smoothie kasser.

Fordele ved Aarstiderne

 1. Alle produkter er økologiske
 2. Mange forskellige typer frugtkasser
 3. Sammensæt din egen kasse ved at vælge poser med hver type frugt
 4. Juice og smoothie kasser

Frugt-huset

Frugt-huset tilbyder både økologiske og konventionelle frugtkasser og -kurve til kontorer af forskellige størrelser, dog primært til virksomheder på Sjælland. Kurvene og kasserne fåes i faste størrelser. Kurvene tilbydes i størrelser af 40 til 70 stykker frugt, mens kasserne er noget større, og indeholder enten 80, 90 eller 100 stykker frugt, og altså bedst egner sig til større virksomheder. Kurvene og kasserne er sammensat af de mest populære og almindelige typer frugt, og kan altså ikke mixes og matches. Herudover tilbyder Frugt-huset forskellige typer neutrale eller saltede nødder, samt enkelte grønne snacks som avocado, ananas eller snack gulerødder. På Frugt-husets hjemmeside kan man hver uge orientere sig om indholdet af den kommende uges frugtkurv, samt få mere information om frugtens type og oprindelsesland.

Fordele ved Frugt-huset

 1. Enkel og overskuelig frugtordning uden en masse tilvalg
 2. Hjemmesiden tilbyder oversigt over hver uges levering af frugt

Sartorvet.com

Sartorvet.com er leverandør af mange forskellige former for dagligvarer og husholdningsprodukter, og tilbyder desuden en række billige, standard frugtkasser til erhverv. Her er tale om en simpel løsning uden mulighed for tilpasning eller tilvalg af snacks eller andet. Til gengæld får du en billig og overskuelig løsning.  Sartorvet.com tilbyder således en basis økologisk frugtkasse med enten 30 eller 50 stykker frugt, eller fem forskellige konventionelle frugtkasser i forskellige størrelser, fra 25 til 60 stykker frugt.

Fordele ved Sartorvet.com

 1. Simpelt og overskueligt, men uden individualisering eller tilvalg

Nemlig.com

Du kender sikkert Nemlig.com som leverandør af fødevarer, og stort set alle andre former for dagligvarer under solen. Udover dagligvarer til privatpersoner, leverer Nemlig.com desuden forplejning til erhverv, hvilket inkluderer både frugt- og grøntsagskasser. Hos Nemlig får du muligheden for selv at tilpasse frugtkurve til kontoret, alt efter antal personer (fra ti til 30 personer), og alt efter, om I ønsker økologisk frugt, eller blot den billigst mulige kasse. Med tre forskellige økologiske frugt- og grøntkasser, der kan tilpasses virksomheder af mange forskellige størrelser, får du desuden muligheden for at tilføje lidt grøntsager til virksomhedens frugtkasse. Dog kan du ikke individualisere typen af frugt hos Nemlig, som du kan hos eksempelvis Aarstiderne. Til gengæld tilbyder Nemlig.com, som en af de få udbydere af frugtkasser, en særlig kasse tilpasset den såkaldte low FODMAP diæt. Denne diæt følges af personer med irritabel tyktarm, og kassens indhold afbalanceres derfor nøje efter særlige principper, der giver mere ro i maven.

Fordele ved Nemlig.com

 1. Mulighed for at tilpasse frugtkurve efter virksomhedens størrelse
 2. Blandede frugt- og grøntsagskasser tilgængelige
 3. En særlig kasse tilpasset low FODMAP diæt