Skagenfood

Skagenfood måltidskasser

Det nordjyske Skagenfood leverer fiskepakker og måltidskasser til hele landet. Konceptet er økologi og bæredygtigt fiskeri, og du kan vælge det som abonnement eller enkeltkøb. Måltiderne ligger på under 100 kr. pr. kuvert, og der følger altid både opskrifter og info med om dine varers oprindelse. Få leveret en kasse inden kl. 7 om morgen en fast hverdag om ugen i dit område. Altid frisk fisk og sunde måltider.

skagenfood måltidskasser

Besøg Skagenfood

Hvad koster det?

Prisen på en kasse fra Skagenfood afhænger ikke blot af type, men af hvor mange personer og dage, du har valgt. Gennemsnitsprisen pr. kuvert ligger under 100 kr. for både fiskepakker og måltidskasser. Skagen Måltidskassen koster til eksempel 349 kr. for 2 personer til 2 dage og 499 kr. for 4 personer i 2 dage. Vælger du kasserne i abonnement får du desuden gratis levering hver gang.

Ekstravarer er ofte på tilbud, fordi de kun kan bestilles i begrænsede perioder. Til eksempel kan du for 279 kr. få 300-350 g Berberi andebryst i en periode på ca. 2 måneder med en fast leveringsdag én gang om ugen, eller en æske med 2 stk. marcipangrise fra Summerbird til 82 kr. – ideelt til den luksuriøse mandelgave.

Se hvad det koster HER

Kan du få leveret på din adresse?

Ja – Skagenfood leverer i hele Danmark, undtagen til ikke-brofaste øer. Leveringen foregår på bestemte ugedage afhængigt af, hvor du bor. På hjemmesiden kan du se, hvilken ugedag du kan få leveret ved at indtaste din adresse.

Kasserne bliver leveret med udbringningsfirmaet DAO, der primært leverer om natten og om morgenen. Det betyder, at du modtager din pakke inden kl. 7 om morgenen. Du behøver ikke være hjemme, når kassen kommer. Buddet stiller blot kassen foran din dør eller dér, hvor du har ønsket, at den bliver stillet (eksempelvis i drivhuset eller i carporten)

Fisk og kød er altid pakket i flamingokasser med sugemåtte i bunden og is omkring. Denne pakning gør, at en bestilling sagtens kan holde sig mellem de påkrævede 2-5 grader indtil kl. 17 på leveringsdagen. Ønsker du at komme af med din flamingokasse, når den er tom, stiller du den blot ud på næste leveringsdag, så sørger buddet for at tage den med.

Bestil og få leveret til din adresse HER

Hvordan bestiller du?

Ring eller bestil online via hjemmesiden. Når du bestiller via hjemmesiden, vælger du trin for trin, hvad du ønsker:

  • Kassetype – fiskepakke, måltidskasse eller andet
  • Antal personer – fra 1 person op til 5 personer
  • Antal dage – fra 1 dag op til 4 dage
  • Evt. særlig sortering efter indholdstype
  • Bestil kasse – login eller som gæst

Bestil HER

I venstre margen på hjemmesiden vælger du først én af de 3 hovedkategorier – fisk, måltid eller andet. Under hovedkategorien klikker du i toppen på antal personer og antal dage, og hvis du har særlige ønsker, kan du klikke på som ”Masser af fisk”, ”Familievenligt” eller ”Mest bæredygtigt”. Når du har valgt kassen, trykker du på ”Bestil kasse” under den pågældende kasse.

Der er bestemte deadlines for bestilling og ændring til den kommende uge. Listen over de enkelte deadlines står på hjemmesiden, men er som udgangspunkt 2 dage før levering – så onsdagslevering har eksempelvis deadline for ændring/ bestilling om mandagen.

Behøver du have et fast abonnement?

Du behøver ikke have et fast abonnement for at bestille varer fra Skagenfood. Som udgangspunkt er leveringen gratis, men ved enkeltkøb tillægges et leveringsgebyr på 40 kr. Du kan når som helst opsige dit abonnement eller sætte det i bero for en periode. Så opsigelse er aldrig længere væk end et telefonopkald.

Med et abonnement er du ikke bundet til én bestemt kasse hver gang – du kan når som helst (inden for deadline ca. 2 dage før) ændre til en anden kasse, afmelde eller tilføje ekstravarer.

Ønsker du ikke et fast abonnement, kan du til enhver tid nøjes med enkeltkøb. Når du vælger enkeltkøb, betaler du et leveringsgebyr på 40 kr. pr. levering. Enkeltkøb kan være en god måde at afprøve de forskellige kasser på, og en måde at finde ud af, hvor ofte og hvor meget du har brug for ved et evt. fast abonnement på én eller flere kasser.

Få dit abonnement HER

Hvem er Skagenfood?

Skagenfood har til huse i det nordligste Jylland på havnen i den lille fiskerby Strandby. Her etablerede ægteparret Peter Bagge-Nielsen og Betina Kühn i 2001 firmaet. Nabo til fiskeauktionen i Strandby har Skagenfood dagligt direkte adgang til de fisk, der opkøbes og leveres ud til kunderne. Nærheden til produkterne sikrer kvaliteten, idet der hver dag er fysisk og visuel kontakt med alle led i processen fra hav til kunde.

Konceptet er levering af madkasser – primært fiskekasser og måltidskasser – til privatkunder i hele landet. Der er høj sporbarhed på de solgte produkter, som alt sammen videregives til kunden sammen med fiskene og de øvrige madvarer. Du ved som kunde med andre ord altid, hvor netop din bestilte madvare kommer fra. De fleste fisk stammer fra Danmark, og lejlighedsvis fra Norge og Island. Størstedelen er fanget med skånsomme metoder og under MSC-certificering.

Hvilke produkter sælger de?

Du finder tre overordnede kategorier af madvarer hos Skagenfood:

  1. Fiskepakker
  2. Måltidskasser
  3. Andet

Fiskepakkerne er fri for ben og fileteret, så de er klar til tilberedning lige fra kassen. Indholdet i måltidskasserne er 100% økologisk og består af grønt, kød/ fisk og kolonial. Kategorien Andet består af vin og ekstravarer.

Fiskepakker

Skagenfood leverer flere forskellige typer fiskepakker – pakker udelukkende med fisk og måltidskasser, hvor fisk indgår. Der findes en række standardkasser som Basis, Luksus og Luksus Plus, der kan suppleres med ekstra laks. Derudover kan du vælge fiskepakken Skånsom, der er har særlig fokus på skånsom opdræt og fangst af fiskene. Andre standardkasser er Skagen Classic eller 2 Gange om Ugen. Alle fiskekasser vælges ud fra antal personer og dage.

Alle fisk fra Skagenfood er friske og pakket umiddelbart efter fangst, fordi indkøb foretrækkes fra mindre kuttere, der kun er på havet 1-2 dage ad gangen. Du kan vælge pakker efter mest bæredygtig fiskeri, og altid være sikker på aldrig at få fisk fra truede fiskearter som ål, sværdfisk, pangasius, pighaj, blåfinnet tun og storøjet tun.

Med hver fiskepakke følger desuden inspiration og opskrifter til tilberedning, ligesom der altid er så meget info med som mulig omkring ophav af de enkelte fisk i netop din kasse.

Måltidskasser

Bestående af grønt og kolonialvarer evt. suppleret med fisk eller kød er måltidskasser en god måde at sikre sunde og varierede måltider. Du kan bestille næsten enhver type måltidskasse, du kan forestille dig. 20 Minutter BørneKassen til den travle børnefamilie. Go Green Måltidskassen med vegetarmåltider. Just Heat Måltidskassen med færdiglavede madretter i sunde og klassiske varianter. Sport & Fitness Kassen til Mænd, hvor elitesportsudøvere har samarbejdet med Skagenfood om indholdet.

Alt i måltidskassen er økologisk, og grønt kommer fra lokalproducerende leverandører i Danmark. Du kan læse om hver enkelt leverandør på Skagenfood’s hjemmeside, og se hvor i landet madvarerne dyrkes.

Måltidskasserne kan ligesom fiskekasserne tilpasses netop det antal personer og dage, som du ønsker – og med hver kasse følger der opskrifter med til hver dag. Sørg for at følge de anbefalede opbevaringer af grønt, så alle produkterne holder sig friske længst muligt. Anbefalingerne følger med kassen og findes også på hjemmesiden.

Andet

Ekstravarer inden for både fisk, skaldyr, fjerkræ, kød, frugt, grønt, ost, drikke, søde sager med mere er jævnligt på tilbud i begrænsede perioder, og kan bestilles til levering sammen med din fiskepakke og måltidskasse eller alene. Til forskel fra de faste kasser, kan ekstravarer kun leveres på bestemte dage – det er muligt at disse dage ikke falder sammen med din normale leveringsdag.

Vin leveres i alle typer: Rød, hvid, rosé, dessert, mousserende, portvin og spiritus. Du køber vin som enkeltflasker eller i pakker af 2-6 flasker til en fordelagtig pris. Du kan læse om hver enkelt vin inden bestilling, og se hvilke madretter og -typer den pågældende vin anbefales til.

skagenfood fitnesskassen

Hvem er kunderne?

Kunder, der vælger fiskepakker, er fra hele landet. Uanset om du bor nær ved eller langt fra en fiskehandler eller en fiskerihavn, så er det de færreste, der har tid til at køre ekstra efter fisk i hverdagen. Skagenfood har desuden et afvekslende udvalg af fiskearter, der er benfrie og fileterede, så du kan gå direkte i gang med tilberedningen.

Med gode opskrifter og fast levering af fiskepakker, er du sikker på at få den anbefalede mængde fisk om ugen.

Måltidskasser er til kunder, der generelt eller lejlighedsvis har brug for ny inspiration til madlavningen, og som måske har mindre tid til indkøb. De forskellige typer måltidskasser møder alle krav, der måtte være som begrænset madlavningstid, slankekure eller børnevenlige opskrifter. Kunder, der vælger måltidskasser som enkeltkøb, kan være kunder, der har en særlig travl periode, hvor det stadig er en prioritet at få sundt og varieret mad.

Er Skagenfood noget for dig?

Skagenfood er noget for dig, hvis du gerne vil have regelmæssigt fisk eller sunde måltider leveret lige til døren. Du bestiller nemt online og får leveret lige til døren, uden at du behøver binde dig til et længerevarende abonnement. Prøv Skagenfood en enkelt gang eller i en periode, hvis sundt og varierende mad er en prioritet i dit liv.

Besøg Skagenfood