Fitness og træning 💪

Fitness og træning måltidskasser er for dig, der er interesseret i særlig kost til at støtte din træning.  Men også andre kan have gavn af disse måltidskasser Læs mere

Fitness og træning måltidskasser er især henvendt til dig, der træner meget og er interesseret i speciel kost, som kan supplere og støtte din træning. En stor del af de mennesker, der træner meget, ønsker ofte reelt at tabe sig. Andre fitness-folk ønsker at styrke muskelmassen, eller at holde sig i god form generelt. I alle tilfælde er kosten vigtig, fordi træning og kost hører sammen, så kroppen vedligeholdes, styrkes og slankes.

Vælg mellem 4 måltidskasser under temaet Fitness og træning 💪

FRA 185 DKK

Fra 38 DKK

2-6 personer

1-5 dage

Ingredienser

Med RetNemt design selv, vælger du selv du retter du vil have. Du kan kombinere på kryds og tværs og vælge imellem familievenlige, hurtige, sunde og økologiske retter. Her finder du alt det du kender, og nye retter fra de fire hverdenshjørner. Ret nemt og ret smart koncept.

Spar 15% på de to første leveringer

FRA 366 DKK

Fra 51 DKK

1-4 personer

3-4 dage

Ingredienser

Her får endelig en måltidskasse der slanker og smager godt på samme tid. Altid varieret uden at gå på kompromis med kvaliteten. Alle opskrifter er sammensat på baggrund af de officielle kostråd fra sundhedsstyrelsen.

Få 3 x 600 gram økologisk laks i velkomstgave

FRA 395 DKK

Fra 52 DKK

1-4 personer

3-5 dage

Ingredienser

500KalorierKassen er for dig der gerne vil holde styr på vægten, uden at gå på kompromis med den gode smag. Sunde og variede måltider, som mætter godt og giver større overskud i hverdagen.

Spar 20% på din første bestilling!

FRA 275 DKK

Fra 59 DKK

1-5 personer

3-5 dage

Ingredienser

Kvikkassen er den hurtige kasse til hverdagen. En af de mest populære kasser hos Årstiderne. En sund blanding af de bedste ækologiske grøntsager, fisk og kødudskæringer med masser af smag. Tilbudes også uden fisk.

Spar 20% på din første bestilling!

Balance i energien

Nøgleordet er balance, så kosten giver dig de nødvendige næringsstoffer og samtidig energien til at udføre træningen. Fitness og træning måltidskasser er derfor sammensat, så du får den rigtige fordeling af proteiner, fedt og kulhydrat, og så det passer til et højt fysisk aktivitetsniveau. Du må ikke gå kold i din træning, fordi du ikke har spist ordentligt, samtidig skal du ikke have mere næring end det, du har brug for.

FitnessFood

FitnessFood er et eksempel på en leverandør af måltidskasser specielt til folk, der dyrker fitness. Måltiderne er alle sammensat, så de holder en fornuftig balance i indtaget af energi. Desuden er konceptet hos FitnessFood rettet til den travle nutidsdansker, der på vej mellem arbejde, fitnesscenter og hjemmet ikke har megen tid hjemme i køkkenet til de store kulinariske udfordringer. Maden skal blot varmes.

Varm aftensmad på 3-4 minutter

FitnessFood tilbyder således sunde færdigretter, der blot skal opvarmes. På få minutter har du et måltid, der giver dig den rigtige mængde og fordeling af energi og næringsstoffer. FitnessFood anbefaler ganske enkelt, at du varmer maden 3-4 minutter i mikrobølgeovn, og så er måltidet klar til at spises.

Spar tid og brug den på træning

Generelt gælder det jo for måltidskasser, at konceptet skal spare kunderne for tid. Tid brugt på indkøb i supermarkedet, tid brugt på madlavning, tid brugt på opvask. Med færdigretter fra FitnessFood kan du bruge din tid til at træne, og du kan føle dig sikker på at have fået den nødvendige næring, uden du behøver tælle kalorier. FitnessFood leverer overalt i Danmark, undtagen til ikke-brofaste øer.

FitnessBoksen

En anden aktør på denne scene for fitness og træning måltidskasser er FitnessBoksen, der leverer måltidskasser i bredt sortiment, hvor du selv kan sammensætte din måltidsplan for en uge. Alle måltider er tilberedt, så de holder den rigtige ernæringsbalance, og måltiderne er færdiglavede og blot skal opvarmes. Samtidig tilbyder FitnessBoksen foruden aftensmad både frokost og morgenmad. Altså et koncept, der giver dig fuldstændig kontrol over dit fødeindtag. Uden du behøver bruge tid – eller energi – på det.

Hvad prioriterer du?

Én ting er fitness-folket, en anden ting er de mennesker, der gerne vil tabe nogle kilo, og en tredje gruppe er de, der simpelthen gerne vil spise sundt, varieret og lækkert. En leverandør af måltidskasser som FitnessBoksen tilbyder reelt måltider til alle tre grupper. Men det er der også mange andre udbydere af måltidskasser, der gør. Det er mest et spørgsmål om hvor konsekvent og omfattende, det skal være.

Måltidskasser indeholder generelt sund mad

Langt de fleste leverandører af måltidskasser tilbyder sund, varieret og velsmagende mad. Måltiderne er her tillavet efter de almindelige regler for ernæringsrigtig kost, og hvis du spiser den afmålte portion, bør du i princippet få den næring, du har brug for. Hverken for meget eller for lidt. Men det er klart, at hvis du ønsker at udbygge din muskelmasse i særlig grad, eller du er interesseret i at tabe nogle kilo, så kan det være en ide med fitness og træning måltidskasser. Fordi der da er særlig fokus på disse områder.

Aarstiderne tilbyder slankemad

Men se for eksempel SlankeKassen fra leverandøren Aarstiderne. Her får du varierede, lækre måltider, der hjælper dig til at tabe dig. Samtidig får du økologiske, glutenfri råvarer, hvilket også bidrager til en sund og endda bæredygtig livsstil. Mange leverandører af måltidskasser tilbyder slankemad. Så reelt er udbuddet større end som så.