Kokkens hverdagsmad

Kokkens hverdagsmad leverer sunde og varierende retter, der kan tilberedes på ingen tid, så du får overskud, til det der virkelig betyder noget. Læs mere

Kokkens Hverdagsmad adskiller sig fra mange af de øvrige måltidskasser på markedet ved at tilbyde færdiglavede, eller næsten færdiglavede, retter, der blot skal opvarmes. Derfor er der ikke inkluderet en egentlig opskrift i måltidskasserne, men en trin-for-trin guide til, hvordan maden opvarmes og forberedes til servering. De lover derfor, at hver enkelt ret kan være færdig på tyve minutter eller mindre. Kokkens Hverdagsmad tilhører Catering Danmark, og er altså mere en form for ugentlig catering end en traditionel måltidskasse med råvarer og opskrifter.

Vælg mellem 0 måltidskasser fra Kokkens hverdagsmad
No items found

Måltidskasserne har fokus på traditionel, velkendt mad med et højt indhold af kød. Der er altså tale om en simpel måltidskasse, som nok ikke vil byde på de store overraskelser eller inspiration til nye madoplevelser, men til gengæld lover et lynhurtigt, varmt måltid i stil med almindelig take-out. Lægger du vægt på friske, økologiske råvarer, eller muligheden for at afprøve nye spændende opskrifter sammen med din familie, er dette derfor nok ikke den rette måltidskasse for dig. Men er du derimod på jagt efter et nemt alternativ til ugentlig take-out eller indkøbte færdigretter, har du med måltidskasserne fra Kokkens Hverdagsmad, tre til fire ugentlige aftensmåltider klar på ingen tid. Kokkens Hverdagsmad byder på to forskellige måltidskasser, som hver indeholder tre eller fire måltider, og kan bestilles til husholdninger på mellem en og fem personer. Du kan dermed sammensætte den kasse, der bedst passer dig og din familie. Inden ugens levering har du mulighed for at se en oversigt over de forskellige retter, der tilbydes. Ved at logge ind på Kokkens Hverdagsmad med din brugerprofil eller downloade den tilhørende app, får du et komplet overblik over ugens madplan. Er der  måltider, som du og din familie ikke kan lide, kan en til tre retter altid udskiftes med alternative retter mod et tillæg. Med dit brugerlogin kan du desuden justere kuvertstørrelse på din måltidskasse, hvis et familiemedlem eksempelvis er ude at rejse, og ikke skal spise med i ugens løb. Udover at give dig et nemt overblik over ugens madplan, har appen desuden den fordel, at du her kan give bedømmelser til de retter, du har modtaget. Hermed får Kokkens Hverdagsmad løbende et overbliksbillede af, hvilke retter, der er populære hos kunderne, og hvilke, der ikke nødvendigvis skal med i kasserne en anden gang.  

Starttilbud til nye kunder

Ønsker du blot at afprøve en enkelt måltidskasse for at fornemme, om Kokkens Hverdagsmad passer til dig og din familie, kan du nøjes med at bestille en enkelt kasse uden at forpligte dig til flere køb eller medlemsskab. Til nye kunder tilbyder Kokkens Hverdagsmad dog også et opstartstilbud, så du kan afprøve flere måltidskasser og derefter beslutte, om dette er den rette løsning for dig. Hvis du som ny kunde køber to eller flere måltidskasser, får du nemlig den tredje gratis. Ved køb af enkeltstående kasser, eller oprettelse af et medlemskab hos Kokkens Hverdagsmad får du altså, efter dine to første måltidskasser, din tredje kasse ganske gratis. Da der ikke er binding på medlemsskab, kan du herefter beslutte, om du vil fortsætte med at modtage kasserne hver uge, eller om du skal se dig om efter en anden type måltidskasse. Samtidig belønner Kokkens Hverdagsmad kunder, der anbefaler deres service til venner og familie. For hver ny kunde, du henviser til de færdiglavede måltidskasser, får både du og den nye kunde nemlig hver en rabat på 100 kroner til Kokkens Hverdagsmad.

2 faste, ugentlige måltidskasser

Hos Kokkens Hverdagsmad har du to måltidskasser at vælge imellem. Overordnet er disse to forholdsvis ens, dog med den forskel, at en af kasserne har større fokus på grøn og sund kost. Kokkens Hverdagsmad leverer deres måltidskasser hver søndag eller mandag i hele landet, med undtagelse af øer, der ikke er brofaste. Ved faste medlemsskaber, er levering gratis. Som hos de fleste andre udbydere af måltidskasser, leveres kassen foran din hoveddør i emballage, der holder indholdet friskt indtil du kommer hjem fra arbejde. Her kan du læse mere om de to måltidskasser, inklusive eksempler på ugentlige retter:

 • Kokkens Favoritter: Denne måltidskasse indeholder traditionelle klassikere, som de fleste danske familier kender. Et eksempel på en tilfældig uges menu indeholder således den velkendte danske hakkebøf med bløde løg og sauce, indisk butter chicken, samt en gulerodssuppe med tilbehør i form af ristede græskarkerner, bacon og æbletern. Da stort set alle retterne er færdiglavede, skal de blot varmes op, og kan altså stå klar på spisebordet på under tyve minutter.
 • Sund Balance: Måltidskassen Sund Balance er Kokkens Hverdagsmads bud på en lidt grønnere kasse. Den er således en sundere version af Kokkens Favoritter, og en del af retterne vil have enkelte elementer udskiftet med et sundere alternativ, så der i Sund Balance er mindre sukker, kulhydrater og stivelse i de færdiglavede retter. Nogle retter vil være de samme som i Kokkens Favoritter, mens andre vil have ekstra grøntsager og fibre, ligesom Sund Balance også nogle gange byder på en ugentlig kødfri dag. De færdiglavede retter i Sund Balance kan derfor inkludere en crispy veggie schnitzel med hummus, indisk butter chicken, eller vietnamesisk ristet svinekød med jordnøddesauce.

Emballage

Da måltidskasserne fra Kokkens Hverdagsmad består af færdiglavede retter, er der uundgåeligt en stor mængde emballage i hver kasse, så maden kan holde sig frisk. Dette kan udgøre lidt af et praktisk problem, og er derfor værd at tage med i overvejelserne, når du overvejer Kokkens Hverdagsmad. Måltidskasserne leveres nemlig i flamingo kasser, som ikke kan smides ud på almindelig vis. Tomme, rengjorte og intakte kasser kan stilles udenfor døren, og vil blive taget med retur af Kokkens Hverdagsmads leverandør, eller skal alternativt afleveres hos en genbrugsstation, eller en af Catering Danmarks køkkener rundt om i landet.

5 fordele ved Kokkens Hverdagsmad:

 1. Lynhurtig aftensmad på under tyve minutter
 2. Medfølgende app, der giver nemt overblik over ugens madplan
 3. Nem levering lige til døren
 4. Starttilbud til nye kunder og rabat ved henvisninger af nye kunder
 5. Mulighed for at udskifte retter

5 ulemper ved Kokkens Hverdagsmad:

 1. Ingen friske råvarer
 2. Ingen opskrifter til inspiration og fremtidigt brug
 3. Traditionelle og velkendte retter med få overraskelser
 4. Meget emballage
 5. Gebyr ved udskiftning af retter, du ikke kan lide