Marley Spoon

Marley Spoon er for dig der vil lave lækker mad fra bunden med de bedste ingredienser. Der er stort fokus på råvarer fra de bedste leverandører. Læs mere

Marley Spoon leverer måltidskasser i Københavnsområdet samt på det meste af Sjælland. Desuden kommer flere byer til efterhånden. Firmaet er tysk og er en ny aktør på det danske marked for måltidskasser. Området for levering udvides hele tiden, og du bør derfor se på deres hjemmeside, om du kan få leveret, hvor du bor. Ved at indtaste dit postnummer får du automatisk besked, om du kan bestille.

Vælg mellem 1 måltidskasser fra Marley Spoon

FRA 429 DKK

Fra 50 DKK

2-4 personer

3-5 dage

Ingredienser

Med Marley Spoon får du lækre måltidskasser for hele familien. Stor fleksibilitet i leveringerne og mulighed for selv at vælge om indholdet skal være vegetarisk.

Spar 100% på hver af dine to første måltidskasser

20 nye retter hver uge

Marley Spoon måltidskasser har især den fordel, at udvalget er meget stort. Hver uge er der flere end 20 forskellige nye retter at vælge imellem. Du sammensætter selv din måltidskasse ved at udvælge de retter, du har mest lyst til. Med flere end tyve retter er der altid noget for enhver smag, også til børnefamilierne.

Marley Spoon Måltidskasser

Stor fleksibilitet

En anden stor fordel ved Marley Spoon er, at hele deres system for bestilling er meget fleksibelt. Du kan således til hver en tid ændre i dine ordrer, hvis du vil springe en uge eller flere over. Du kan på den måde for eksempel sætte dit abonnement på pause, mens du er på ferie. Tilsvarende kan du altid opsige dit abonnement, der er ingen binding eller noget opsigelsesvarsel. Alt i alt en fin abonnement-service.

Du bestemmer selv leveringsdag

Yderligere bestemmer du selv ved bestilling, hvornår du vil have din måltidskasse leveret til døren. Dagen inden den valgte leveringsdag modtager du en e-mail fra Marley Spoon. Her får du blandt andet oplyst, om der er enkelte ingredienser til tilberedningen af retterne, du selv bør have hjemme. Generelt indeholder Marley Spoon måltidskasser, alt hvad du har brug for, men ting som eksempelvis salt og peber, madolie og mel forudsættes det, at du på forhånd har i køkkenet. Tilsvarende de mest basale køkkenredskaber.

Nemme og hurtige opskrifter

Sammen med ingredienserne indeholder måltidskassen udførlige opskrifter til tilberedning af retterne. Retterne er udviklet med henblik på at skulle være nemme og hurtige at tilberede. Opskrifterne følges trin for trin, og uanset hvilke retter du vælger, kan maden stå klar på bordet på under en time. De hurtigste retter tilberedes på kun 20 minutter, de mest tidkrævende klares på knap 1 time.

Friske råvarer

Foruden dette fokus på at gøre det nemt og hurtigt for dig at tilberede aftensmaden, er det også helt centralt i Marley Spoons koncept, at du får leveret friske ingredienser af høj kvalitet. Marley Spoon gør en stor indsats for at etablere stabile aftaler med pålidelige leverandører. Tillidsforholdet mellem Marley Spoon og deres leverandører betyder, at du altid er sikker på, at såvel grøntsager som kød og fisk er af god kvalitet, og at der er tale om friske råvarer. Det bedste udgangspunkt for at tilberede et lækkert måltid.

Marley spoon råvarer

 

Sundhed i fokus

Din og familiens sundhed er der naturligvis også sat fokus på. Alle måltider er sammensat efter de gældende råd for korrekt ernæring, så du og familien kan roligt spise jer mætte i sund og varieret mad. Hver ret er sammensat, så der er korrekt ernæringsmæssig balance i måltidet. Variationen ligger i det forhold, at der tilbydes over tyve forskellige retter hver uge. Men selvfølgelig kan der varieres mere eller mindre, alt efter hvad du vælger på menuen. Det anbefales derfor at variere mellem fisk, kylling, kød og vegetarretter i løbet af ugen. På den måde får I den sundeste kost.

Vælg vegetarisk og glutenfri

Marley Spoon måltidskasser kan sammensættes, så du udelukkende spiser vegetarisk. Desuden er menuerne anført meget detaljeret, så du for hver ret kan tjekke, om det enkelte måltid indeholder for eksempel mælkeprodukter, gluten eller ingredienser, der kan være problematiske for allergikere.

Bestilling til 2 eller 4 personer

Marley Spoon måltidskasser kan bestilles til enten 2 eller 4 personer. For måltidskasser til to personer gælder det, at du kan bestille til enten 3, 4 eller 5 dage pr. uge. For måltidskasser til 4 personer kan du bestille til enten 2, 3 eller 4 dage pr. uge. Generelt er det sådan, at prisen for en portion falder, jo større din ordre er. Et eksempel på dette kan se sådan her ud:

  • Den mindste bestilling: 2 personer, måltider til 3 dage. Her er den samlede pris 429 kr. Hvilket giver en pris pr. portion på 72 kr.
  • Den største bestilling: 4 personer, måltider til 4 dage. Samlet pris: 799 kr. Mens prisen pr. portion nu ligger på kun 50 kr.

Også en mulighed for singler

Der er således en del penge at spare ved at bestille til flere personer gennem flere dage. På den anden side betyder dette ikke nødvendigvis, at singler ikke med fordel kan bestille Marley Spoon måltidskasser. Da måltiderne generelt holder sig fint i køleskabet, kan der udmærket bestilles til to personer i tre dage, og du vil da have mad til næsten hele ugen. Priserne hos Marley Spoon ligger i den lavere ende af markedet, og middagsmad for én person i alt seks dage om ugen til sammenlagt 429 kr. kan ikke kaldes dyrt.

Gratis fragt

Samtidig er fragten gratis. Desuden er der jo dette ved måltidskasser, såvel fra Marley Spoon som i det hele taget, at du sparer en masse tid. Du slipper for at skulle overveje indkøb til middagsmad i løbet af ugen, og du bruger mindre tid i supermarkedet. Men du bruger også mindre tid i køkkenet, fordi det hele er arrangeret for dig, opskriften er lige til at gå til, og de nøjagtige ingredienser ved hånden. Dermed mindsker du også dit madspild. Hvilket er godt for miljøet, men også for din pengepung.

Bæredygtighed

Marley Spoon måltidskasser lægger tillige vægt på bæredygtighed. En del af konceptet handler om at anvende årstidens grøntsager i videst muligt omfang. Dette sikrer dig også de friskeste råvarer. Samtidig tilstræber Marley Spoon at få leveret råvarer fra leverandører, der fokuserer på bæredygtighed og desuden på dyrevelfærd. Emballagen til måltidskasserne er fremstillet af 100% genbrugsmateriale, og køleelementerne er lavet af 85% sukkerrør - og de kan genanvendes. Køleelementerne holder maden frisk i op til 8 timer, og det betyder samtidig, at du ikke behøver være hjemme ved leveringen af måltidskassen.

Velbekomme

Det bedste ved Marley Spoon er den store fleksibilitet på mange leder. Og så det flotte udvalg af lækre og sunde middagsretter. Tjek deres hjemmeside, og du vil se det store udvalg af enormt indbydende og varierede måltider, som du på kort tid kan tilberede til dig selv og familien. Velbekomme.