RetNemt

RetNemt leverer lækker hverdagsmad, du kan lave på under 30 minutter. Fuld fleksibitet hvor du kan ændre antallet af måltider fra uge til uge. Læs mere

RetNemt er en af de største leverandører af måltidskasser i Danmark, og virksomheden har været i kraftig vækst de senere år. Når RetNemt er populær blandt danske forbrugere, skyldes det især det brede udvalg i menuerne. Her er noget for enhver smag, og samtidig er priserne blandt de laveste på markedet.

Vælg mellem 1 måltidskasser fra RetNemt

FRA 185 DKK

Fra 38 DKK

2-6 personer

1-5 dage

Ingredienser

Med RetNemt design selv, vælger du selv du retter du vil have. Du kan kombinere på kryds og tværs og vælge imellem familievenlige, hurtige, sunde og økologiske retter. Her finder du alt det du kender, og nye retter fra de fire hverdenshjørner. Ret nemt og ret smart koncept.

Spar 15% på de to første leveringer

Kunden bestemmer

Generelt er markedet for måltidskasser vokset markant gennem flere år, og RetNemt placerer sig mellem adskillige konkurrenter. For at skille sig ud satser RetNemt på flere ting: Dels bredde i udvalget, dels lave priser samt stor fleksibilitet både i valg af menuer og i forhold til levering. Det er kunden, der bestemmer.

12 forskellige menuer

Hvor flere andre leverandører går målrettet efter et smalt koncept – eksempelvis økologi, fisk, vegetarisk – er RetNemt omvendt profileret ved at favne så bredt som muligt. For eksempel er der 12 forskellige menuer at vælge imellem hos RetNemt, og hver uge introduceres 12 nye retter i menuerne. Stor variation.

Mad for enhver smag

De mange menuer hos RetNemt gør måske valget af måltidskasse lidt sværere, men for det første er hjemmesiden meget brugervenlig og overskuelig, for det andet giver de varierende menuer god mening. Her er både vegetarisk, fisk og skaldyr, børnevenlige menuer, dansk mad og mad fra ‘hele verden’.

Måltidskasser fra 2-6 personer

Et enkelt punkt, hvor RetNemt måske ikke er helt fleksible, er, at du ikke kan bestille måltidskasser til kun én person. Måltidskasserne er beregnet fra 2-6 personer, og det ligger generelt i konceptet, at fokus er på børnefamilier. Hvilket er forståeligt, fordi netop familier forventes at have særlig brug for nem mad.

Singler kan godt være med

Imidlertid  er der råd også for singler. RetNemt anbefaler nemlig, at du som single bestiller en menu til 2 personer og så simpelthen deler portionerne op i halve. Maden kan sagtens holde sig i køleskab nogle dage, og med en måltidskasse til 2 personer til tre dage har du således middagsmad til seks dage til dig selv.

Forskellig holdbarhed for de enkelte måltider

Holdbarheden for de enkelte måltider er angivet på opskriften. Nogle måltider, eksempelvis med fisk eller fersk kød, har kortere holdbarhed end andre. Hvad enten du lever alene, eller du har familie, vælger du jo selv i hvilken rækkefølge, du vil spise måltiderne. Du kan styre maden, så den holder sig frisk længst muligt.

Tilberedningstid på 15-30 minutter

RetNemt måltidskasser leveres til døren med alle råvarer og opskrifter til de enkelte måltider. Du tilbereder således selv maden, men opskrifterne er udvalgt sådan, at tiden for tilberedning ligger på cirka 30 minutter, nogle endda hurtigere, først og fremmest menuer fra kategorien ‘Quick’, hvor du tilbereder på 15 minutter.

Stor valgfrihed

Hvad prioriterer du højest, når du bestiller RetNemt måltidskasser? Kort tilberedningstid? Særlig sund mad? Måske vegetarisk? Fisk? Økologiske råvarer? Mad, som især børnene kan lide? Hos RetNemt kan du få det hele og mere til. Du vælger den menu, der passer dig bedst, og du kan endda justere menuen.

Skræddersy din måltidskasse

Justeringer kan for eksempel være, at du ønsker flere økologiske råvarer, eller særlig børnevenlige måltider, eller måske måltider, der er specielt hurtige at tilberede. Du kan i forhold til dine specifikke ønsker udskifte måltider i den måltidskasse, du har valgt og på den måde skræddersy din menu til den kommende uge.

RetNemt måltidskasser er sund mad

RetNemt måltidskasser indeholder altid sund og varieret kost. Samtidig kan du selv udvælge de sundeste menuer. Selvom leverandørens fokus ikke er på økologi, kan du vælge måltidskasser med op til 60-90% økologiske råvarer. Tilsvarende kan du gå efter fisk eller vegetarisk, hvis du prioriterer sundhed højest.

Når det skal gå ekstra hurtigt

Bredden i RetNemt måltidskasser ses eksempelvis, når fokus er på den hurtige middagsmad, her er to varianter til dig, der har særlig travlt:

  • Quick: RetNemt har her tilberedt råvarerne på forhånd, så du reelt får næsten færdiglavet mad, der stort set bare skal varmes – kødet er forstegt, sovsen er lavet, salaten er blandet.
  • Ekstra nem: Opskrifter, der er udvalgt for at kunne tilberede middagsmad på 15-25 minutter. Du tilbereder her selv maden, men det er enkel og hurtig mad. Opskrifterne er håndplukket fra mange egne af verden.

Når det skal være ekstra sundt

Som nævnt er RetNemt måltidskasser altid sunde. Maden er sammensat så det enkelte måltid balancerer i forhold til anbefalet ernæring, og samtidig er måltidskasserne sammensat med henblik på variation. Alligevel kan du ønske særlig fokus på sund mad, og her tilbyder RetNemt adskillige måltidskasser:

  • Sund og Ekstra Sund: Ingredienser med ‘nøglehulsmærket’, mange grøntsager, højere indhold af økologiske råvarer.
  • Fisk og Hav: I varianten Fisk er der også skaldyr , og 30-60% af råvarerne er økologiske.

Når især børnene skal tilgodeses

Det oplagte valg til børnefamilier er naturligvis måltidskassen Familie, men der er flere andre muligheder:

  • Familie: Velkendte retter som pizza, lasagne, frikadeller. Opskrifterne er tilrettelagt, så de også inviterer børnene til at deltage i madlavningen.
  • Verdensinspireret: Mange af retterne stammer fra Spanien, Italien og Grækenland. I hvert fald større børn vil være interesserede i disse måltider. 30-60% af råvarerne er økologiske.
  • Hav: Fisk samt 30-60% økologiske råvarer. RetNemt siger, at denne måltidskasse er løsningen, når du vil have børnene til at spise fisk.

Hvad koster måltidskasserne?

RetNemt måltidskasser ligger i den billige ende af markedet. Prisen pr. portion afhænger af hvor mange personer, der bestilles til. En familie på fire personer kan spise fra 42,25 kr. pr. portion – eksempelvis måltidskassen Familie – til den dyreste: Fisk til 61,25 pr. portion.

Ernæringsrigtig og bæredygtighed mad

Det store udvalg i RetNemt måltidskasser bindes sammen af flere ting. For det første er måltiderne sammensat, så du er sikker på at få ernæringsrigtig kost. Samtidig stræber RetNemt efter maksimal bæredygtighed, så eksempelvis fisken er certificeret med garanti for bæredygtighed.

Levering er fleksibel

RetNemt måltidskasser leveres til døren i kølekasser. Du behøver ikke være hjemme ved levering, kassen stilles uden for din dør, eller hvor du angiver. RetNemt leverer i hele landet undtagen til øer, hvortil der ikke er broforbindelse. I mange områder leveres flere gange om ugen, så du kan vælge mellem forskellige dage.