KitchenOne.dk – køkkenudstyr i top

KitchenOne.dk sælger køkkenudstyr af bedste kvalitet til fornuftige priser. Her er alt, hvad du har brug for i køkkenet, plus lidt ekstra til inspiration.

KitchenOne.dk er med sin webshop blandt de førende på det danske marked, når det gælder køkkenredskaber og maskiner til madlavning i alle former, om det er i det veganske eller klassiske køkken. Udvalget er bredt, og du vil i sortimentet finde en lang række af de kendte mærker inden for køkkenudstyr. Her er alt det, du skal bruge i køkkenet, til hverdag og til fest. KitchenOne udvælger produkterne til webshoppen først og fremmest ud fra kvalitet. Det er altid de bedste produkter på markedet, du finder i sortimentet, uanset hvilken kategori du søger i. Derfor har du hos KitchenOne 365 dages returret for ubrugte varer. Kvalitet holder også i forhold til trends.

kitchenone.dk

KitchenOne.dk – Organiseret & brugervenligt

KitchenOne.dk er organiseret brugervenligt, med 8 overordnede kategorier, der hver især er inddelt i underkategorier. En af de overordnede kategorier ‘Delikatesser’, falder lidt uden for, fordi du her finder fødevarer, for eksempel krydderier. Men alt ‘grejet’ til køkkenet findes i de øvrige 7 grundkategorier. Den første hovedgruppe, ‘Elektriske produkter’, er opdelt i fem underkategorier. En af disse er ‘Is, Vand & Juice’ hvor du finder ismaskiner, isterningmaskiner og lignende. Men samtidig får du under ‘Elektriske produkter’ adgang til artikler med inspiration, for eksempel ‘Bagning med børn’. Produktkategorien ‘Brød & Toast’ indeholder blandt andet vaffeljern og bagemaskiner. Så det er bare med at komme i gang. På den måde hænger sitet godt sammen, fordi du løbende inspireres, mens produkterne sammenkædes. Det går op for dig, hvor meget du egentlig kunne bruge i køkkenet, hvor rart det ville være med ekstra udstyr. Selvfølgelig lidt farligt, hvis du egentlig bare kigger efter en almindelig kartoffelskræller. Men der er jo noget, der hedder ønskesedler. Og hos KitchenOne.dk går det fint at købe gavekort til begivenheder.

Videre i det store sortiment til grundkategorien ‘Køkkenredskaber’. Her finder du blandt andet din kartoffelskræller, men også for eksempel bageforme og røreskåle. Så hvis du foretrækker den akustiske løsning med hænderne i dejen, er udstyret her. Sikkert sjovest på den måde, når børnene skal være med. I grundkategorien ‘Hvidevarer’ finder du alt, hvad dit køkken kan begære. Fra varmeskuffer til affaldskværn kan dit køkken blive spækket med moderne hjælpemidler. Alt sammen af bedste kvalitet, til rimelige priser. Er du til retro, og ved du, at de bedste kokke benytter gaskomfur, finder du her det vildeste udvalg af gaskomfurer fra italienske Bertazonni. Smukt design, dobbeltovn, og 6 højeffektive gasbrændere.

Ofte stillede spørgsmål om KitchenOne.dk

Kan jeg få gratis levering hos KitchenOne?

Ja, ved køb for over 500 kr. er fragten gratis. Ellers koster det 39 kr. i forsendelse.

Leverer KitchenOne over hele Danmark?

Ja, vi leverer overalt inden for Danmarks grænser. Vi leverer ikke til Grønland og Færøerne.

Hvilken form for levering tilbyder KitchenOne?

Som udgangspunkt sker levering med GLS til din dør. Men vi aftaler levering med kunden, og der kan vælges forskellige muligheder.

Leverer KitchenOne i udlandet?

Nej, vi leverer kun inden for Danmarks grænser.

Kan jeg returnere en vare?

Ja, naturligvis. Vi giver endda 365 dages returret. For at kunne få hele beløbet tilbagebetalt for varen må du ikke have brugt varen. Hvis du har brugt varen og fortryder købet, kan du få en del af prisen godtgjort, afhængigt at varens stand ved returnering.

Skal jeg betale for at returnere en vare?

Ja, du skal selv betale omkostninger til forsendelse ved returnering af en vare. Husk desuden, at varen skal være korrekt indpakket til forsendelse og i sin originale emballage.

Hvor hurtigt modtager jeg min bestilling?

Som hovedregel leverer vi inden for 1-3 hverdage efter køb. Der kan i nogle tilfælde gå lidt længere tid.

Kan jeg følge min ordre?

Ja, ved at indtaste din e-mail adresse og dit ordrenummer på vores site under ‘Ordrestatus’ kan du får status på din ordre.

Hvordan kommer jeg i kontakt med KitchenOne?

Du kan kontakte os via chat, e-mail eller på telefon. Se nærmere oplysninger på sitet.

Kan jeg købe gavekort hos KitchenOne?

Ja, du kan købe gavekort i webshoppen. Gavekort sendes til modtager via e-mail. Gavekortet er gyldigt i 12 måneder.

Få prisbeskyttelse hos KitchenOne.dk

Hos KitchenOne.dk har de noget, de kalder for ‘intelligente priser’. Meningen med det udtryk er, at KitchenOne løbende og med kort varsel kan justere deres priser. Dette skyldes, at KitchenOne vil sikre sig, at du netop hos dem får den bedste pris på en given vare. Derfor får du også ‘Prisbeskyttelse’.

Prisbeskyttelse går ud på, at du inden for en periode på 7 dage, efter du har købt en given vare, kan få nogle af dine penge igen, hvis den pågældende vare nedsættes i løbet af de 7 dage. Du får udbetalt differencen mellem det, du har givet, og den nugældende pris. Så du ikke behøver ærgre dig.

Det modsatte af discount

Fordi KitchenOne som sagt går målrettet efter kvalitet, kan du ikke forvente at finde ret mange billige varer i sortimentet. KitchenOne. dk er det modsatte af discount. Men du kan forvente, at priserne er rimelige, netop i forhold til den høje kvalitet. Og du kan forvente, at priserne er konkurrencedygtige.

KitchenOne justerer sine priser, så de følger markedet. Du vil derfor sjældent eller aldrig opdage at finde et tilsvarende produkt billigere et andet sted. KitchenOne giver ikke prisgaranti, men de nedsætter priserne på deres varer, så de matcher konkurrenternes. Og så får du prisbeskyttelse, hvis nedsættelsen sker lige, når du har købt et bestemt produkt. På den måde kan du være rimelig sikker på at købe til de bedste priser.

Desuden, hvis du ikke lige er i en situation, hvor du kan bruge 58.000 kr. på et gaskomfur hos Elgiganten, så er der masser af andre varer i sortimentet, til ganske anderledes priser. Bedste teknik til at spare her, er at klikke øverst på sitet på den lille knap med ‘Tilbud’. Her snakker vi pludselig på en anden måde.

I Tilbud kan alle være med. Her finder du for eksempel en ovnfast form i mærket Mareld, til 89 kr. Normalprisen er 339 kr. Hvad med et forklæde til dit barn, når I skal bage? Forklæde i kanvas og læder til 169 kr. Normalpris 399 kr. Her er rigtig gode penge at spare, på topprodukter inden for alle kategorier.

Skriv en kommentar