LCHF

LCHF måltidskasser er til dig, der ønsker at tabe vægt efter det populære koncept. Spis dig slank på den nemme og behagelige måde

Læs mere

LCHF måltidskasser er til dig, der ønsker at tabe vægt, mens du samtidig er interesseret i at modtage maden ved din dør. Flere leverandører tilbyder måltidskasser med slankemad leveret med ingredienser og opskrift, så du selv tilbereder maden, eller færdiglavede middagsretter, som blot skal varmes. Nemt og lækkert, mens du holder din slankekur. Skru ned for kulhydraterne og op for fedtet. Og spis, når du er sulten.

Vælg mellem 1 måltidskasser under temaet LCHF

FRA 429 DKK

Fra 82 DKK

1-3 personer

3-5 dage

Ingredienser

Med KetoKassen er du i ketose på en grønnere måde. Altid uden ris, pasta, linser og kikærter men med masser af velsmag. Hvert måltid indeholder kun 10-15 gram kulhydrater per portion.

Spar 20% på din første bestilling!

Low Carb, High Fat Måltidskasser

LCHF er en forkortelse af det engelske ‘Low Carb, High Fat’, altså lavt indtag af kulhydrater, højt indtag af fedt. Der er tale om en slankekur, hvor meningen er, at det lave indtag af kulhydrater medfører en højere og hurtigere forbrænding af fedt. Hvormed du kan tabe dig, selvom du spiser fedtstoffer.

Fjern bunden af kostpyramiden

For at opnå den ønskede virkning er det ideen nærmest at fjerne den nederste del i den såkaldte ‘kostpyramide’. Altså skal du undgå de fødevarer, der normalt findes i bunden af kostpyramiden, nemlig ris, pasta, brød, kartofler og så videre. Alle disse fødevarer udgør ‘bunden’ i den normale daglige kost, fordi de har en stor mængde energi i form af kulhydrater. Undgår du kulhydraterne, kan du spise mere af det andet.

Low Carb

Selvom det i Danmark ikke er udbredt at tilbyde specifikke LCHF måltidskasser, tilbyder en del leverandører slankekasser, eller ‘Low Carb’ måltidskasser. ‘Low Carb’ vil sige ‘lavt indhold af kulhydrater’, og både dette koncept og slankekasserne generelt er i store træk opbygget efter principperne i LCHF. Meningen er at undgå et stort indtag af kulhydrat og i stedet fokusere på grøntsager samt fødevarer med protein.

Aarstiderne tilbyder Slank Morgen

Aarstiderne for eksempel har flere typer slankekasser: SlankeKassen, hvor priserne starter ved 289 kr. – for 1 person i 3 dage. Den Grønne KetoKassen, der nok er det tætteste, man kommer på LCHF måltidskasser i sortimentet hos Aarstiderne. Her er der kød, kylling og rejer på menuen, og så ellers en masse grøntsager i stort variation. Priserne starter ved 429 kr. – for 1 person i 5 dage. Aartiderne tilbyder desuden Slank Morgen, så du også får dækket morgenmaden ind og undgår de unødvendige kulhydrater.

Ud med kulhydrat og spis masser af det andet

Foruden de ‘tunge’ fødevarer med højt indhold af kulhydrat skal du også skrue væsentligt ned for alle søde sager. Sukker er ren energi, altså kulhydrat uden anden næring. Men hvis du formår at fjerne sukkeret og de andre fødevarer med højt indhold af kulhydrat, kan du til gengæld mæske dig i grøntsager, kød, fjerkræ kylling og fisk, nærmest som du har lyst til det. Og alligevel kan du tabe vægt, eller fastholde en sund vægt.

LCHF måltidskasser for at holde kuren

LCHF måltidskasser er velegnet til dig, der enten ikke har tid til eller orker at skulle tælle kalorier. Mens du samtidig gerne vil have lov til at spise dig mæt, og altså alligevel gerne vil tabe noget vægt. For at kuren skal fungere, er det selvfølgelig nødvendigt at holde den. Det vil blandt andet sige, at det ikke er nok, at du undgår for eksempel pasta til din aftensmad, hvis du stadig spiser marmelademadder til din morgenmad.

At få menuen til at gå op

Mange danskere, også folk der ikke har problemer med vægten, vil gerne spise efter disse principper. Fordi det virker logisk at undgå et indtag af energi, man alligevel ikke har brug for, mens det på den anden side er vigtigt at få protein, vitaminer og mineraler. Imidlertid kan det være svært at få denne menu til at gå op, hvis du har travlt med arbejde og andre ting til daglig. Netop fødevarer som brød, pasta, kartofler og ris er jo noget, man hurtigt kan gøre klar, så maven kan blive fyldt, og man får tilført energi.

LCHF måltidskasser klarer arbejdet

Ved at bestille måltidskasser, der lever op til principperne, slipper du for at skulle sammensætte kosten efter bestemte retningslinjer. Leverandørerne af måltidskasser klarer dette arbejde. Ved at bestille din måltidskasse leveret til døren sparer du ikke blot tid på indkøb, du sikrer dig også, at du overholder kuren.