Leverandører af måltidskasser

Marley Spoon er for dig der vil lave lækker mad fra bunden med de bedste ingredienser. Der er stort fokus på råvarer fra de bedste leverandører.

Aarstiderne er nok danmarks bedste kendte leverandør af måltidskasser. Siden 1999 har Aarstiderne leveret frugt, grønt og kød til tusindvis af tilfredse kunder.

RetNemt leverer lækker hverdagsmad, du kan lave på under 30 minutter. Fuld fleksibitet hvor du kan ændre antallet af måltider fra uge til uge.

Hos Skagenfood får du lækre måltidskasser med frisk fisk som fundament, men også mulighed for andre gode råvarer.

Simple Feast gør det nemt at være vegetar eller veganer. Hver uge modtager du 3 lækre tilberedte aftenmenuer, lige til at varme op. 100% økologisk og bæredygtigt.

Måltidsboksen leverer sund og varieret aftensmad der kan tilberedes på 10-30 minutter. Du går ikke galt i byen, med et stort udvalg baseret på gode råvarer.

Med Halkær Ådal bliver det ikke nemmere at få lækker aftensmad på ingen tid. Her får du færdiglavede fryseretter der både dufter og smager godt.

Det Danske Madhus leverer både til familier, pensionister og institutioner. Her kan du vælge mellem hele 36 retter hver uge. Alle fulde af smag og gode råvarer.

Kokkens hverdagsmad leverer sunde og varierende retter, der kan tilberedes på ingen tid, så du får overskud, til det der virkelig betyder noget.

Hos Bonzo får du noget så uhørt som kvalitetsmad på glas. Klassiske, langtidskogte retter med lang holdbarhed og dag til dag levering.

Udbydere af måltidskasser i Danmark

Måltidskasser af enhver slags finder du online. Udvalget er enormt stort, og du kan helt sikkert finde noget, der passer præcis til dig og din families smag. Mange forskellige leverandører på det danske marked tilbyder stort set alt, hvad du kan forestille dig at spise til aftensmad. Altid nemt, sundt og lækkert.

Altid nemt og hurtigt

Den store fordel ved måltidskasserne er jo, at konceptet drejer sig om at gøre det nemt for dig. Uanset hvilken udbyder, du vælger, vil maden enten være færdiglavet, så den bare skal opvarmes, eller du vil modtage alle ingredienser med en opskrift, så maden står klar på maksimum en halv time.

Altså slipper du for at spekulere over, hvad I skal have at spise i aften. Du behøver ikke skrive nogen indkøbsseddel, og du bliver fri for at skulle i supermarkedet. Du får maden leveret til døren, og måske især i disse tider er det en ekstra fordel ikke at skulle stå i kø ved kassen i dagligvarebutikken.

Sundt og varieret

Samtidig er det den fordel ved måltidskasserne, at det altid er sund og varieret kost, du modtager fra leverandøren. Du forventer måltider, der er sammensat fornuftigt i forhold til ernæring. Stort set alle leverandører af måltidskasser sammensætter måltiderne efter gældende ernæringsforskrifter.

Økologi, vegetarisk, fisk

Naturligvis kan du så have særlige ønsker foruden. For eksempel økologi, vegetarisk eller vegansk kost, fokus på fisk. Altså ekstra fokus på sundhed og miljø. Samtidig har vi alle sammen forskellig smag, og hvor nogle vil have eksotiske retter med masser af krydderier, vil andre hellere have traditionelle danske retter.

Fitness og slankemad

Uanset hvad du fokuserer på, og hvordan din og familiens smag i øvrigt er, vil du på markedet for måltidskasser kunne finde lige præcis dét, der får jeres tænder til at løbe i vand. Så bredt er markedet. Du finder det hele, også for eksempel mad til fitness, slankemad, mad til ældre mennesker og meget mere.

Valgfrihed

Foruden selve maden er der hensynet til prisen, selvfølgelig. Nogle måltidskasser er billigere end andre. Samtidig er der den detalje, at nogle leverandører giver større valgfrihed end andre. Hvis du selv vil sammensætte din ugemenu, er der en række udbydere, der giver spillerum her. Hvis du hellere vil lade udbyderen bestemme menuen, er der også en række udbydere, der står klar med dette.

Marley Spoon

Et eksempel på en udbyder af måltidskasser med stor fleksibilitet er Marley Spoon. Her vælger du selv din ugemenu mellem en lang række middagsretter. Udvalget er så stort, at du selv bestemmer, hvor meget fisk, kød eller grøntsager, der skal være på menuen. Vil du spise vegetarisk, vælger du disse retter.

Aarstiderne

Hos Aarstiderne er der også stor valgfrihed. Her er retterne inddelt i kategorier, så du nemt kan danne dig et overblik og vælge dine konkrete ønsker. For eksempel tilbyder Aarstiderne særlig børnevenlige måltidskasser, og måltider, der er specielt hurtige at tilberede, ligesom du finder ‘Livsstilskasser’, hvor du kan vælge mellem glutenfri, vegansk, Sense og mere til. Masser af valgmuligheder.

Retnemt

RetNemt er tilsvarende fleksibel. Her designer I jeres måltidskasse ved at klikke på det, I prioriterer højest. Det kan være særligt familievenlige måltider, ekstra meget økologi, ekstra hurtige retter og så videre. Samtidig kan I klikke på bestemte ingredienser, I gerne vil undgå, for eksempel i forhold til allergi – gluten, skaldyr, mejeriprodukter. Eller i forhold til religion – ingen svinekød. Eller i forhold til smag – ingen fisk.

Skagenfood

Skagenfood serverer gerne fisk, men det betyder ikke, at du skal spise fisk hver dag. Du vælger menuer med mere eller mindre fisk. Nogle menuer indeholder foruden fisk også kylling, svinekød og skaldyr. Deres Favorit Måltidskasse er netop sammensat med en blanding af fisk, fjerkræ og kød. Også Skagenfood giver mulighed for at prioritere bestemte ting som mange grøntsager, familievenligt og så videre.

Simple Feast

Simple Feast tilbyder et koncept med fokus på grøntsager. Ideen hos Simple Feast er at tilbyde lækre, sunde og varierede måltider, men altid under hensyntagen til bæredygtighed. Derfor er her flest vegetariske eller veganske retter, men du kan også vælge måltider med fisk og skaldyr. Desuden er her masser af valgmuligheder i forhold til familievenlig mad, måltider for ældre mennesker, slankekure, med mere.

Kokkens Hverdagsmad

Kokkens Hverdagsmad gør det lidt nemmere at vælge, fordi du starter med at vælge inden for tre grundkategorier. Den almindelige Måltidskasse, Familiekassen og den Grønne Kasse. De tre varianter af måltidskasser er forudbestemt til hver uge, men du har mulighed for at udskifte enkelte retter. Samtidig giver Kokkens Hverdagsmad mulighed for at ændre i antallet af personer fra dag til dag.

Priser varierer

Uanset hvilken udbyder af måltidskasser du vælger, kan du være sikker på sund, varieret og velsmagende mad, som du kan tilberede på ganske kort tid. Priserne varierer især i forhold til hvor mange kuverter, du bestiller. Jo flere der spiser med, jo billigere bliver det pr. kuvert. Dertil kommer, at nogle ingredienser er dyrere end andre. Derfor er økologisk mad lidt dyrere, ligesom fisk og skaldyr trækker prisen lidt opad.