Leverandører

Marley Spoon er for dig der vil lave lækker mad fra bunden med de bedste ingredienser. Der er stort fokus på råvarer fra de bedste leverandører.

Aarstiderne er nok danmarks bedste kendte leverandør af måltidskasser. Siden 1999 har Aarstiderne leveret frugt, grønt og kød til tusindvis af tilfredse kunder.

RetNemt leverer lækker hverdagsmad, du kan lave på under 30 minutter. Fuld fleksibitet hvor du kan ændre antallet af måltider fra uge til uge.

Hos Skagenfood får du lækre måltidskasser med frisk fisk som fundament, men også mulighed for andre gode råvarer.

Simple Feast gør det nemt at være vegetar eller veganer. Hver uge modtager du 3 lækre tilberedte aftenmenuer, lige til at varme op. 100% økologisk og bæredygtigt.

Måltidsboksen leverer sund og varieret aftensmad der kan tilberedes på 10-30 minutter. Du går ikke galt i byen, med et stort udvalg baseret på gode råvarer.

Med Halkær Ådal bliver det ikke nemmere at få lækker aftensmad på ingen tid. Her får du færdiglavede fryseretter der både dufter og smager godt.

Det Danske Madhus leverer både til familier, pensionister og institutioner. Her kan du vælge mellem hele 36 retter hver uge. Alle fulde af smag og gode råvarer.

Kokkens hverdagsmad leverer sunde og varierende retter, der kan tilberedes på ingen tid, så du får overskud, til det der virkelig betyder noget.

Hos Bonzo får du noget så uhørt som kvalitetsmad på glas. Klassiske, langtidskogte retter med lang holdbarhed og dag til dag levering.