Aarstidernes måltidskasser

Aarstiderne er nok danmarks bedste kendte leverandør af måltidskasser. Siden 1999 har Aarstiderne leveret frugt, grønt og kød til tusindvis af tilfredse kunder. Læs mere

I 1999 startede Søren Ejlersen og Thomas Harttung internetvirksomheden Aarstiderne. Virksomheden startede med at levere kasser med økologisk frugt og grønt, som man bestilte via internettet. Senere har sortimentet af kasser udvidet sig til også at indbefatte økologisk kød, fisk og kolonial. Du kan bestille kasserne som enkeltkøb eller i et abonnement, hvor du selv bestemmer frekvensen af leveringen – ugentligt, hver 14. dag osv.

Vælg mellem 17 måltidskasser fra Aarstidernes måltidskasser

FRA 329 DKK

Fra 53 DKK

1-2 personer

4 dage

Ingredienser

Kassen for dig der vil være 100% fri for gluten og spise vegansk på samme tid. Fokus på smag, klimavenlighed og sundhed. Altid bygget op om sæsonens bedste grøntsager.

Spar 20% på din første bestilling!

FRA 159 DKK

Fra 22 DKK

1-2 personer

5 dage

Ingredienser

Få en grønnere start på dagen med GodmorgenKassen. Fedfattigt og fiberrigt med stort fokus på masser af smag og langvarig mæthedsfornemmelse. Alt er vegetarisk og økologisk.

Spar 20% på din første bestilling!

FRA 559 DKK

Fra 66 DKK

2-4 personer

3 dage

Færdige retter

10 Minutters kassen er for dig der vil have hurtig og lækker mad, uden at gå på kompromis med smag og kvalitet. Fantastisk simremad udviklet og smagt til af Aarstidernes kokke.

Spar 20% på din første bestilling!

FRA 389 DKK

Fra 48 DKK

2-4 personer

3 dage

Ingredienser

Med Pescetarkassen får du velsmagende fisk og grønt til 3 dage om ugen. Spækket med sundt og nærende indhold og krydret med lækre citrusfrugter og tilbehør.

Spar 20% på din første bestilling!

FRA 385 DKK

Fra 59 DKK

1-4 personer

4 dage

Ingredienser

Super lækre og velsmagende måltider baseret på Sense-pricinpperne af Suzy Wengel. Alt er baseret på grøntsager, fisk og kædudskæringer med stor smag og variation.

Spar 20% på din første bestilling!

FRA 305 DKK

Fra 45 DKK

1-4 personer

4 dage

Ingredienser

Her får du en måltidskasse fyldt med grøn energi - baseret på spændende opskrifter med masser af gode grøntsager, krydderier, nemme proteiner og tilbehør. Lækker med på under 45 minutter.

Spar 20% på din første bestilling!

FRA 519 DKK

Fra 48 DKK

3-4 personer

3 dage

Ingredienser

I Børnevegetarkassen finder du populære vegetarretter for hele familien. En sund og velsmagende blanding af fastfood, husmandskost og verdensmad af den milde slags.

Spar 20% på din første bestilling!

FRA 339 DKK

Fra 38 DKK

1-4 personer

4 dage

Ingredienser

Vegetar 20 minutter er for dig der vil spise grønt med hurtig tilberedning, uden at gå på kompromis med smag eller råvarer. Perfekt i en flexitaruge og fuld af velsmag.

Spar 20% på din første bestilling!

FRA 549 DKK

Fra DKK

2-4 personer

3 dage

Ingredienser

Lækker hverdagsmad der går rent ind hos de mindste - og samtidig kan laves på 20 minutter. Perfekt når det skal gå lidt stærk. Som altid fuld af lækre økologiske råvarer.

Spar 20% på din første bestilling!

FRA 415 DKK

Fra 47 DKK

2-4 personer

3 dage

Ingredienser

Social proof når det er bedste. Med Jeres Favoritter får du alt det bedste fra Årstiderne. Indholdet er baseret på det brugerne bedst kan lide, når der afgives stemmer på de forskellige retter i måltidskasserne.

Spar 20% på din første bestilling!

FRA 489 DKK

Fra 81 DKK

personer

3-4 dage

Ingredienser

Med Børnefamiliekassen får du altid nemme og populære retter for store og små. Gør madlavning og aftensmad til en leg, med lækre økologiske råvarer for hele familien. Et kæmpe hit!

Spar 20% på din første bestilling!

FRA 525 DKK

Fra 58 DKK

3-5 personer

3-4 dage

Ingredienser

Med Årstidemes livretter er det nemt at få hele familien til at spise sundt og varieret gennem velsmagende måltider. Altid baseret på de bedste økologiske råvarer. Meget populær måltidskasse

Spar 20% på din første bestilling!

FRA 429 DKK

Fra 82 DKK

1-3 personer

3-5 dage

Ingredienser

Med KetoKassen er du i ketose på en grønnere måde. Altid uden ris, pasta, linser og kikærter men med masser af velsmag. Hvert måltid indeholder kun 10-15 gram kulhydrater per portion.

Spar 20% på din første bestilling!

FRA 359 DKK

Fra 54 DKK

1-4 personer

3-4 dage

Ingredienser

Flexitarkassen er for dig der gerne spise mere grønt, uden at gå på kompromis med smag og kvalitet, og alligevel krydre det med fisk og fjerkkræ indimellem. Alt er selvfølgelig økologisk.

Spar 20% på din første bestilling!

FRA 305 DKK

Fra 46 DKK

1-4 personer

3-5 dage

Ingredienser

Med vegetarkassen fra Årstiderne bliver det ikke lettere at være vegetar, samtidig med at du spiser sundt og varieret. Muligvis den mest populære vegetariske måltidskasse på markedet.

Spar 20% på din første bestilling!

FRA 395 DKK

Fra 52 DKK

1-4 personer

3-5 dage

Ingredienser

500KalorierKassen er for dig der gerne vil holde styr på vægten, uden at gå på kompromis med den gode smag. Sunde og variede måltider, som mætter godt og giver større overskud i hverdagen.

Spar 20% på din første bestilling!

FRA 275 DKK

Fra 59 DKK

1-5 personer

3-5 dage

Ingredienser

Kvikkassen er den hurtige kasse til hverdagen. En af de mest populære kasser hos Årstiderne. En sund blanding af de bedste ækologiske grøntsager, fisk og kødudskæringer med masser af smag. Tilbudes også uden fisk.

Spar 20% på din første bestilling!

11 fordele ved at vælge de nemme måltidskasser fra Aarstiderne:

 1. Du sparer en masse tid på indkøb
 2. Du får et væld af varierede retter
 3. Du undgår madspild og rester
 4. Du kan tilpasse diæter og allergier
 5. Du får leveret hjemme hos dig selv
 6. Du bestemmer selv leveringsfrekvens
 7. Du kan afmelde eller tilføje efter ønske
 8. Du kan vælge til 1 eller flere personer
 9. Du kan vælge præcis antal måltider
 10. Du får alle ingredienser og opskrifter
 11. Du får angivet tiden til madlavningen

Hvem er Aarstiderne?

I 1999 startede Søren Ejlersen og Thomas Harttung internetvirksomheden Aarstiderne. Virksomheden startede med at levere kasser med økologisk frugt og grønt, som man bestilte via internettet. Senere har sortimentet af kasser udvidet sig til også at indbefatte økologisk kød, fisk og kolonial. Du kan bestille kasserne som enkeltkøb eller i et abonnement, hvor du selv bestemmer frekvensen af leveringen – ugentligt, hver 14. dag osv. Kasserne i sortimentet hos Aarstiderne består af forskellige typer – én type er de geniale Måltidskasser. Alle varer er altid økologiske og er tilpasset et bestemt antal personer. Du kan på den måde vurdere, hvor ofte du har brug for at modtage en kasse. Vælger du for eksempel en kasse til 4 personer hver 14. dag, ville det i princippet svare til en kasse til 2 personer på ugebasis.

Hvad består Aarstidernes måltidskasser af?

Den type kasse fra Aarstiderne, der hedder en Måltidskasse, indeholder ingredienser til komplette måltider. Du kan vælge mellem rigtig mange forskellige typer måltidskasser afhængig af fokus for kassen. Nogle kasser fokuserer på indhold af grønt, nogle handler om, hvor hurtigt et måltid kan laves, mens andre tager hensyn til allergier, diæter og livsstil. Vælg mellem kasser som Børnefamilie 20 Minutter, LowCarbKassen eller Den Glutenfri Veganerkasse – for blot at nævne nogle. Hver måltidskasse indeholder ingredienser og opskrifter til et bestemt antal personer, til et antal dage og en estimeret angivelse af tidsforbrug til hver ret. Kigger du på eksempelvis LowCarbKassen er den beregnet til 2 personer i enten 3 eller 5 dage (afhængig af hvad du vælger) og et ca. tidsforbrug på 30-40 minutter pr. måltid. Som med alle kasser fra Aarstiderne kan Måltidskasser vælges som både enkeltkøb og abonnement.

Hvem kan bruge Aarstidernes måltidskasser?

Alle kan i princippet bruge Aarstidernes måltidskasser i det daglige eller i perioder. Den travle børnefamilie kan med Måltidskasser som de forskellige børnefamiliekasser eller tidsbesparende kasser som 10 MinuttersKassen spare værdifuld tid på både indkøb og madlavning. Singlen eller den enlige pensionist undgår madspild og rester, der ikke bliver spist. Mens dem, der bare gerne vil leve sundt og varieret, slipper for selv at finde på nye spændende retter hele tiden. I perioder kan du vælge en særlig type Måltidskasse, hvis du er på kur, gerne vil følge en særlig diæt eller har brug for at afprøve om en ny vegansk eller LowCarb livsstil er noget for dig og din familie. Fordi du aldrig binder dig til noget, kan du nemt prøve dig frem med flere forskellige slags kasser – både i forhold til indhold og mængde.

Hvornår kan du bruge måltidskasser?

Når du vælger Aarstidernes Måltidskasser afgør du selv, om det skal være en tilbagevendende begivenhed at modtage de lækre kasser, eller om det blot er for en periode. Vælger du at få dem fast hver uge, hver 14. dage, hver 3. eller 4. uge, kan du når som helst kan opsige det. Der er altid nogle dages opsigelse – du behøver ikke opsige formelt ved brev eller andet, du går blot selv ind og afmelder den næste kasse på Min Side på Aarstidernes hjemmeside og bliver der spurgt, om det kun gælder den næste kasse eller fremtidige. Et fast abonnement er med den fleksible opsigelsesmulighed i virkeligheden ikke andet end enkeltkøb, der er automatiseret på ugebasis. Foretrækker du at købe Måltidskasser fra Aarstiderne en gang i mellem, når du eksempelvis har travle perioder, eller når du går i gang med en tidsbegrænset kur, kan du altid se ca. 1 uge i forvejen, hvad indholdet er i de forskellige kasser. Du kan dermed undgå madvarer, du ikke kan lide.

Hvordan får du den første levering?

Hvis du gerne vil afprøve de tidsbesparende og sunde måltidskasser én gang eller i en periode skal du blot oprettes inde på Aarstiderne.com som kunde. Når du er oprettet kan du på Min Side selv vælge, hvilke kasser, du ønsker, hvornår og om de skal afleveres fast hver uge eller blot én gang. Du kan altid chatte, maile eller ringe til kundeservice, som altid er søde til at hjælpe. Oplever du at modtage varer, der ikke lever op til dine forventninger eller grønt med for kort eller udgået levetid, så skriver du blot en mail til Aarstiderne, og værdien af varen bliver straks trukket fra din kommende regning. Du betaler således aldrig for dårlige varer.

Hvilke kasser findes der ellers?

Det er muligt at supplere Aarstidernes måltidskasser med andre typer kasser eller poser fra Aarstiderne. I det faste sortiment kan du eksempelvis vælge frugtkasser eller snack-kasser med sunde, grønne snacks. Til de dage, hvor du ikke har retter fra din Måltidskasse, kan du også vælge at købe kød, pescetar måltidskasser eller kolonial sammen med grøntkasser og lave dine egne retter. Vælg disse kasser som enkeltkøb eller fast supplement til dine Måltidskasser. Udover det faste sortiment kan du altid finde ekstra-varer. Det kan være kasser eller poser med ekstra af årstidens frugt eller grønt – eksempelvis avocadoposen eller citrusposen. Det kan være årstidsbestemt kød som lam eller and. Eller det kan være kasser, der knytter sig til bestemte begivenheder som jul, påske eller nytår. Du kan desuden altid finde skønne drikke med og uden alkohol i sortimentet af ekstra-varer.