Simple feast

Simple Feast gør det nemt at være vegetar eller veganer. Hver uge modtager du 3 lækre tilberedte aftenmenuer, lige til at varme op. 100% økologisk og bæredygtigt. Læs mere

Simple Feast er den leverandør af måltidskasser, der klarest præsenterer et kompromisløst koncept for bæredygtighed. Fra råvarerne til emballagen er der tænkt over hver en detalje, så du kan være sikker på at få måltider, som både er sunde og velsmagende, mens du samtidig forurener naturen mindst muligt.

Vælg mellem 2 måltidskasser fra Simple feast
måltidskasse

FRA 545 DKK

Fra 56 DKK

2-5 personer

dage

Færdige retter

Family Feast er den familievenlige udgave af Simple Feasts utroligt populære måltidskasser. Her får du 3 veganske eller vegetariske måltider om ugen efter dine præferencer. Minimal tilberedning, høj kvalitet og stor tilfredshed hos kunderne.

Få 10% i rabat på første ordre med koden: INTRO10

FRA 545 DKK

Fra 56 DKK

2-5 personer

3 dage

Færdige retter

Simple Feast er klassens frække dreng, når det kommer til måltidskaser. Med Season Feast måltidskassen får du 3 veganske eller vegetariske måltider om ugen er efter valg. Utroligt populære hos kunder - også dem der normalt foretrækker kød. Skal helt klart tjekkes ud. Virkelig høj kvalitet! Altid klar på 10 minutter.

Få 10% i rabat på første ordre med koden: INTRO10

Sund og bæredygtig convenience

Markedet for måltidskasser er baseret på en række af tidens dominerende trends inden for fødevarer. Forbrugerne efterspørger convenience i en travl hverdag, de vil samtidig spise sundt og lækkert, og så vil de have økologi og i stigende grad også vegetarisk kost for at skåne miljøet. Simple Feast leverer alt dette.

Vegetarisk og 100% økologisk

Simple Feast samler tidens tråde for fødevarer og tilbyder økologisk, vegetarisk convenience. Det er derfor ikke overraskende, at Simple Feast som regel får topkarakterer i de mange tests af måltidskasser, som kan findes i både trykte og online medier. Simple Feast leverer varen til kundernes store tilfredshed.

Næsten udelukkende vegetabilske råvarer

Simple Feast har siden 2014 været med som aktør på markedet for måltidskasser. Gennem disse år har Simple Feast finpudset konceptet, så det – efter en start med animalske råvarer som en del af ingredienserne – nu næsten kun er vegetabilske råvarer, der anvendes i tilberedningen af måltiderne.

Et udtryk for en holdning

Måltidskasserne fra Simple Feast er udtryk for en holdning, og denne ideologi passer glimrende til tidens fokus på sundhed og bæredygtighed. Det kan lade sig gøre at spise sund og lækker mad, mens du samtidig passer på både din krop, dit sind og den fælles Klode. Vegetabilsk kost af økologiske råvarer er svaret.

Gennemtænkt til mindste detalje

Blandt de efterhånden mange aktører på markedet for måltidskasser i Danmark er Simple Feast således den, der tydeligst markerer en kompromisløs holdning til sundhed og bæredygtighed. Dette ses for eksempel også i emballagen og i nedkølingen af måltidskasserne: Det er gennemtænkt til mindste detalje.

Biologisk nedbrydelig emballage

Når du får leveret måltidskasser fra Simple Feast er emballagen lavet af 100% biologisk nedbrydeligt materiale. Det er et stof, der kaldes polylactic acid og som altså ikke forurener naturen ved bortskaffelse. Dertil kommer, at nogle måltider er fyldt på glas, som kan genbruges. Nedkølingen af maden foregår på den simple måde, at der ligger kartoner med frossent postevand i kasserne. Vandet kan drikkes.

Nøje udvalgte råvarer

Selve råvarerne til fremstillingen er økologiske, vegetabilske produkter, som bliver leveret fra faste leverandører. Simple Feast udvælger leverandører i overensstemmelse med det stramme koncept om sundhed og bæredygtighed, kombineret med ønsket om høj kvalitet af fødevarer.

Færdiglavet middagsmad

For samtidig at imødekomme forbrugernes ønsker om at kunne spise nem og hurtig mad leverer Simple Feast færdiglavede middagsretter til døren. Du skal blot opvarme maden i en gryde. I nogle tilfælde anbefales det at servere tilbehør i form af kartofler, ris eller pasta, som du selv må tilberede.

Tre varianter af måltidskasser

Simple Feast tilbyder tre typer af måltidskasser, alle 100% økologiske. De tre varianter er Green Feast, Vegan Feast og Comfort Food. De to førstnævnte indeholder måltider til tre dage, mens Comfort Food kan indeholde op til 8 måltider alt efter dine ønsker og behov, det vælger du selv ved bestilling.

Hvor mange spiser med?

Når du bestiller, vælger du hvor mange personer, der skal spise med. Måltidskasserne kan bestilles, så der er mad fra 2-5 personer i hvert måltid. Måltidskasserne Green Feast og Vegan Feast betegnes ‘ugekasser’ og indeholder måltider til tre dage, mens Comfort Food kaldes en ‘månedskasse’ med 4-8 måltider.

Nem og hurtig aftensmad

Måltiderne i de tre typer kasser er færdiglavede, så du normalt kun selv skal opvarme maden. Der kan dog være nogle retter, der kræver en smule arbejde for dig, og som nævnt kan det anbefales til visse måltider at servere tilbehør, du selv skal lave. Men som udgangspunkt kan du have måltidet klar på 10-20 minutter.

Den vegetariske

Green Feast er vegetarkassen og maden her er således fremstillet af vegetabilske råvarer samt eventuelt æg og ost, i visse tilfælde desuden andre mælkeprodukter. Måltiderne består som regel af en varm ret, der skal opvarmes i gryde eller ovn, dertil for eksempel en salat.

Den veganske

Vegan Feast er måltidskassen til dig, der udelukkende vil have vegetabilske råvarer. I denne kasse er måltiderne således fremstillet uden brug af æg eller mælkeprodukter eller nogen som helst ingredienser i øvrigt hidrørende fra dyr, for eksempel heller ikke honning.

Mad til flere dage

Comfort Food kaldes som nævnt ‘månedskassen’, fordi den indeholder flere måltider end ‘ugekasserne’. De enkelte måltider i Comfort Food er fyldt på glas og kan holde sig uåbnede i køleskab op til 30 dage. Maden i disse kasser er et udvalg af retterne fra de to andre typer måltidskasser. Du vælger fra 4-8 glas.

Begræns madspild

Måltiderne i de tre varianter er afpasset, så mængderne passer til antallet af personer, der skal spise med. En af fordelene ved måltidskasser generelt er jo, at du kan begrænse madspild markant. Har du børn, skal det måske tages i betragtning, fordi mængderne normalt er beregnet til voksne.

Også børnene tilgodeses

Maden falder dog også i børnenes smag, for både den vegetariske og den veganske kasse findes i en særlig familieversion, Family Feast. Retterne kan godt være eksotiske, men der er anvendt så vidt muligt lokale råvarer afstemt efter sæsonen. Dette giver god mening også i forhold til bæredygtighed.

Hvad koster det?

Simple Feast hører ikke til de billigste leverandører af måltidskasser, kvalitet koster. Prisen pr. portion afhænger af mængden, du bestiller, så det bliver relativt billigere jo flere personer, der spiser med. Generelt skal du regne med godt 50 kr. pr. portion, altså knap 600 kr. for mad til tre personer i tre dage.

Hvordan foregår leveringen?

Simple Feast leverer over hele landet, dog ikke til øer uden broforbindelse. Levering finder sted på søndage. Maden skal helst på køl med det samme, så du bør være hjemme ved levering. Du skal betale for fragten. Det letteste er at få et abonnement hos Simple Feast. Betingelser, priser m.m. findes på hjemmesiden.