Pescetar, fisk og skaldyr 🐟

Pescetar måltidskasser, er til dig der ønsker at spise mere fisk i hverdagen, men ikke har så meget tid til indkøb og madlavning. Fisk er sundt, og stadig flere danskere vil spise fisk mindst er par gange om ugen. Men hvilken fisk skal man vælge, og hvordan skal fisken tilberedes? En måltidskasse med fisk løser problemet. Læs mere

I børnefamilierne er måltidskasserne særligt velkomne. Det kan være vanskeligt at få tid til at købe ind og lave mad i løbet af ugen, og med måltidskasserne sparer du meget tid. Nogle udbydere leverer råvarer og opskrifter til døren, så du selv tilbereder maden. Andre leverer færdiglavede retter, der blot skal varmes. Du slipper i alle fald for at købe ind og for at spekulere over, hvad I skal spise. Og børnene spiser med.

Vælg mellem 5 måltidskasser under temaet Pescetar, fisk og skaldyr 🐟

FRA 493 DKK

Fra 84 DKK

1-4 personer

5 dage

Ingredienser

Super lækker og grøn måltidskasse kombineret af fisk og grønt. To dage med fisk og tre med vegetariske retter.

Spar 10% på første måltidskasse med koden: Ny fast kunde

FRA 309 DKK

Fra 52 DKK

1-4 personer

3 dage

Ingredienser

Super lækker og nærende måltidskasse med fisk og vegetarretter. Opskrifterne er lavet de to kokke Jacob Dahl og Peter Nøhr, der begge værner om den gode smagsoplevelse.

Få 3 x 600 gram økologisk laks i velkomstgave

FRA 198 DKK

Fra 82 DKK

2-4 personer

1 dage

Ingredienser

KlarParat Kassen er for dig der vil have nem og sund mad en dag om ugen. Ind i oven og 20 minutter efter har du et velsmagende måltid med fisk. Nem og utrolig lækker måde at spise fisk på.

Få 3 x 600 gram økologisk laks i velkomstgave

FRA 349 DKK

Fra 59 DKK

personer

3-4 dage

Ingredienser

Friske fisk lige fra havet i både nye og gamle variationer. Sig goddag til et sundt og inspirerende fiskeunivers med skønne smagsoplevelser. Kan suppleres med ekstra måltider. Eks. Øko-heat.

Få 3 x 600 gram økologisk laks i velkomstgave

FRA 389 DKK

Fra 48 DKK

2-4 personer

3 dage

Ingredienser

Med Pescetarkassen får du velsmagende fisk og grønt til 3 dage om ugen. Spækket med sundt og nærende indhold og krydret med lækre citrusfrugter og tilbehør.

Spar 20% på din første bestilling!

Fisk er sundt og lækkert

Samtidig med, at levering af måltidskasserne gør det nemt og hurtigt at få aftensmaden på bordet, vil de fleste også gerne spise både sundt og lækkert. Retter med fisk føjer sig til den generelle sundhedstrend, med fokus på grøn mad, økologiske råvarer og interesse i at spise mindre kød. Fisk er helt klart sundt.

Så meget fisk som muligt

Faktisk er det bedst at spise så meget fisk som muligt. Fisk har generelt en næringssammensætning, der er ideel for vores helbred, og når du spiser fisk, får du derfor nærmest automatisk en afbalanceret kost. For eksempel er det glimrende at spise fisk for at holde en stabil vægt. Men fisk giver også mange andre fordele ernæringsmæssigt, blandt andet indholdet af fedtsyrer som Omega 3, der beskytter mod hjertekar-sygdom.

Fisk giver variation

En anden fordel ved fisk er, at fisk ikke bare er fisk. Der findes ‘et hav’ af forskellige fisk, og fiskene har forskellig smag, varierende næringsindhold og kan tilberedes på enormt mange måder. Men eftersom de fleste af os har travlt med så mange andre ting, har vi ikke rigtig tid til at sætte os ind i alt dette. Derfor er måltidskasser med fisk en genial løsning, fordi vi kan få eksperter til at vælge den sunde og varierede menu.

Vælg måltidskasse med fisk omhyggeligt

Når du skal vælge mellem forskellige måltidskasser med fisk, kan du naturligvis prioritere på flere måder. Prisen er interessant, men også de enkelte retter, der tilbydes, er vigtige for valget. Desuden skal du være opmærksom på andre ting, for eksempel hvis du er allergiker. Leverandørerne giver god information.

Alle vil have måltidskasser

Nok er børnefamilierne særlig interesserede i måltidskasser, men alle slags husstande kan være med. Også par, singler og ældre mennesker ønsker mad, der er nem og hurtig at tilberede. Og vel at mærke sund og lækker mad leveret til døren. Meget gerne måltidskasser med fisk, med variation.

Hvor mange dage om ugen vil du have fisk?

De fleste leverandører af måltidskasser tilbyder fisk som en del af udvalget. Som noget af det første må du derfor vælge i forhold til hvor mange retter med fisk, du ønsker på en uge. Mange leverandører tilbyder måltidskasser, hvor retterne med fisk findes i menuen på nogle af ugens dage. Men desuden er der måske kylling eller noget tredje, for eksempel en vegetarisk ret. Hvor mange dage om ugen vil du have fisk?

Er du fleksibel, er udvalget stort

Er du særlig fokuseret på at spise fisk, og du slet ikke vil have kød, begrænses antallet af leverandører. Men hvis du er fleksibel og gerne vil have fisk for eksempel to af ugens dage, mens du godt kan acceptere kylling, oksekød og andre animalske fødevarer ind imellem, så vil du finde mange tilbud på måltidskasser med fisk.

RetNemt tilbyder valg af retter

Leverandøren RetNemt har som del af sit koncept, at du kan vælge mellem hele 12 forskellige måltidskasser, og samtidig har du mulighed for selv at justere på den enkelte måltidskasse. Du kan til- og fravælge forskellige retter. På den måde kan du skræddersy din måltidskasse og dermed også få mere fisk.

Blandt de 12 varianter af måltidskasser hos RetNemt findes i sortimentet allerede to med fokus på fisk:

  1. Fisk: Varierende retter med fisk og skaldyr, desuden er en stor del af de øvrige ingredienser økologiske
  2. Hav: Specielt børnevenlige retter samt en stor del økologiske ingredienser i øvrigt

Hvad koster en pescetar måltidskasser?

Priserne varierer meget, og dette gælder generelt for alle leverandører af måltidskasser. Priserne er betinget dels af hvor mange personer, der bestilles mad til, dels af antallet af dage der bestilles til. Desuden afhænger prisen naturligvis af hvilken type måltidskasse, du bestiller. Noget mad er dyrere end andet.

Fisk er en råvare i den dyre ende

Hos RetNemt er priserne generelt i den lave ende. Men netop måltidskassen ‘Fisk’ er i den dyrere afdeling, fordi fisk og skaldyr nu engang er dyre råvarer. Faktisk er måltidskassen ‘Fisk’ den dyreste i sortimentet. Når du bestiller måltidskassen ‘Fisk’ hos Retnemt, må du regne med godt 60 kr. pr. portion.

Prisen pr. portion

Generelt er det reglen, at priserne angives pr. ‘ret’ og pr. ‘portion’ hos de enkelte leverandører. Ofte falder prisen pr. portion derpå de fleste steder, hvis der bestilles til flere personer. Et eksempel på dette er leverandøren Skagenfood, der tilbyder et omfattende sortiment af måltidskasser med fisk.

Skagenfoods ‘Børnekassen’

Skagenfood har for eksempel Børnekassen, der således er specielt rettet til børnefamilier. Kassen indeholder måltider til aftensmad tre af ugens dage, hvor et ene af måltiderne har fisk som hovedingrediens. For Børnekassen varierer prisen alt efter hvor mange personer, der skal spise:

For måltider til 3 dage koster kassen

  • For 2 personer: 557 kr.
  • For 3 personer: 673 kr.
  • For 4 personer: 788 kr.

Altså er der en væsentlig besparelse ved at bestille til flere personer.