Måltidskasse overblik

Når du skal vælge det rigtige måltid til dig og din familie, er der mange muligheder for levering af lækre måltider til adresse. Smag og behag er én ting, men samtidig har vi normalt særlige ønsker i forhold til den mad, vi skal spise, især når det gælder sundhed. Nogle vil have mange grøntsager, helst økologisk, andre vil gerne have mere traditionel dansk mad, og når der er børn i husstanden, skal der ofte også tages hensyn til børnenes smag og ønsker. For at få overblik over det store udbud på det danske marked må du sammenligne ud fra nogle konkrete ønsker. Du bør derfor starte med at lave en liste over de ting, der vigtigst for dig i forbindelse med bestilling af en billig måltidskasse. Det første du skal sikre dig, er, at leverandøren faktisk leverer til din adresse. Alle leverandører leverer ikke overalt i landet.

måltidskasse overblik

Hvor mange kuverter skal du bruge?

Dernæst skal du beslutte hvor mange dage, du ønsker mad til, og hvor mange personer, der skal spise med. Prisen pr. kuvert falder hos praktisk taget alle leverandører, jo flere kuverter, der bestilles. For at kunne finde måltidskasser til en god pris, må du derfor sammenligne et bestemt antal kuverter til et bestemt antal dage.

Særlige ønsker til børnevenlige retter

I næste omgang kommer dine særlige ønsker til maden, om det skal være specielt børnevenlige middagsretter, om det skal være vegetarisk, måske med masser af fisk, om I vil have eksotisk mad, traditionel dansk mad, og så videre.

3 Vigtige punkter du skal være opmærksom på:

  1. Leveres der til din adresse?
  2. Hvor mange personer skal spise, hvor mange dage ugentlig?
  3. Hvilke særlige ønsker har I til maden?

Få større fleksibilitet i hverdagen

Dertil kommer, at de enkelte leverandører kan være mere eller mindre fleksible på en række områder. Nogle leverandører giver dig større mulighed for selv af sammensætte din uge menu, ligesom du kan ændre frit fra uge til uge i antal kuverter, du kan få leveret til en alternativ adresse en periode – hvis I for eksempel er i sommerhus.

Betingelser for levering

Når du har dannet dig et overblik, har du også styr på betingelser og levering. De enkelte leverandører har bestemte dage og tidspunkter for levering, nogle leverandører leverer flere gange om ugen, og hos nogle leverandører er levering gratis.