Børnevenlig 🧒

Børnevenlige måltidskasser tilbydes i stort udvalg af mange leverandører. Måltidskasserne indeholder sund mad for både børn og voksne

Læs mere

Børnevenlige måltidskasser tilbydes i stort udvalg af mange leverandører. Hvilket er naturligt, fordi de fleste kunder til måltidskasser er familier. Måltidskasserne skal appellere til børnenes smag, så familierne bliver interesserede. Fordelen ved måltidskasserne er jo især at spare tid på indkøb og madlavning, og netop børnefamilier er tit hårdt presset tidsmæssigt. Så der er mange børnevenlige måltidskasser på markedet.

Vælg mellem 14 måltidskasser under temaet Børnevenlig 🧒

FRA 429 DKK

Fra 50 DKK

2-4 personer

3-5 dage

Ingredienser

Med Marley Spoon får du lækre måltidskasser for hele familien. Stor fleksibilitet i leveringerne og mulighed for selv at vælge om indholdet skal være vegetarisk.

Spar 100% på hver af dine to første måltidskasser

FRA 337 DKK

Fra 77 DKK

1-4 personer

3-7 dage

Færdige retter

Halkær er den mest populære kasse fra Halkær Ådal. Altid fyldt med kundernes favoritter, der igen og igen giver glade maver. Her får du en god blanding af alle velkendte danske hverdagsretter, kombineret med lidt fra de fire hverdenshjørner.

Spar 10% på første måltidskasse med koden: Ny fast kunde

FRA 185 DKK

Fra 38 DKK

2-6 personer

1-5 dage

Ingredienser

Med RetNemt design selv, vælger du selv du retter du vil have. Du kan kombinere på kryds og tværs og vælge imellem familievenlige, hurtige, sunde og økologiske retter. Her finder du alt det du kender, og nye retter fra de fire hverdenshjørner. Ret nemt og ret smart koncept.

Spar 15% på de to første leveringer

FRA 661 DKK

Fra 65 DKK

3-4 personer

3 dage

Færdige retter

Måltidskassen der er hurtigere end lynet. Her får du 3 måltider i alt, baseret på 2 de blot skal varmes op og et børnevenligt måltid med fisk.

Få 3 x 600 gram økologisk laks i velkomstgave

FRA 511 DKK

Fra 58 DKK

2-4 personer

3 dage

Ingredienser

Måltidskassen der kommer hele vejen rundt omkring de bedste retter. Stort varians mellem kød, fisk og fjerkræ - og altid danske, økologiske eller råvarer fra friland.

Få 3 x 600 gram økologisk laks i velkomstgave

FRA 461 DKK

Fra 47 DKK

2-5 personer

3 dage

Ingredienser

De lækreste hverdagsretter med et twist. Altid varieret mellem fisk, kød og fjerkræ og der går højst 30 minutter fra start, til du kan sige velbekomme. Et sikkert hit for hele familien,

Få 3 x 600 gram økologisk laks i velkomstgave

FRA 557 DKK

Fra 66 DKK

2-4 personer

3 dage

Ingredienser

Måltidskassen til den travle børnefamilie. Virkelig lækre retter der går rent ind hos hele familien. Måltidskassen består altid af to måltider der blot skal varmes op og et enkelt måltid du selv skal tilberede. Evt. med hjælp fra de mindste. Et sikkert hit!

Få 3 x 600 gram økologisk laks i velkomstgave

FRA 519 DKK

Fra 48 DKK

3-4 personer

3 dage

Ingredienser

I Børnevegetarkassen finder du populære vegetarretter for hele familien. En sund og velsmagende blanding af fastfood, husmandskost og verdensmad af den milde slags.

Spar 20% på din første bestilling!

FRA 339 DKK

Fra 38 DKK

1-4 personer

4 dage

Ingredienser

Vegetar 20 minutter er for dig der vil spise grønt med hurtig tilberedning, uden at gå på kompromis med smag eller råvarer. Perfekt i en flexitaruge og fuld af velsmag.

Spar 20% på din første bestilling!

FRA 549 DKK

Fra DKK

2-4 personer

3 dage

Ingredienser

Lækker hverdagsmad der går rent ind hos de mindste - og samtidig kan laves på 20 minutter. Perfekt når det skal gå lidt stærk. Som altid fuld af lækre økologiske råvarer.

Spar 20% på din første bestilling!

FRA 415 DKK

Fra 47 DKK

2-4 personer

3 dage

Ingredienser

Social proof når det er bedste. Med Jeres Favoritter får du alt det bedste fra Årstiderne. Indholdet er baseret på det brugerne bedst kan lide, når der afgives stemmer på de forskellige retter i måltidskasserne.

Spar 20% på din første bestilling!

FRA 489 DKK

Fra 81 DKK

personer

3-4 dage

Ingredienser

Med Børnefamiliekassen får du altid nemme og populære retter for store og små. Gør madlavning og aftensmad til en leg, med lækre økologiske råvarer for hele familien. Et kæmpe hit!

Spar 20% på din første bestilling!

FRA 525 DKK

Fra 58 DKK

3-5 personer

3-4 dage

Ingredienser

Med Årstidemes livretter er det nemt at få hele familien til at spise sundt og varieret gennem velsmagende måltider. Altid baseret på de bedste økologiske råvarer. Meget populær måltidskasse

Spar 20% på din første bestilling!

FRA 275 DKK

Fra 59 DKK

1-5 personer

3-5 dage

Ingredienser

Kvikkassen er den hurtige kasse til hverdagen. En af de mest populære kasser hos Årstiderne. En sund blanding af de bedste ækologiske grøntsager, fisk og kødudskæringer med masser af smag. Tilbudes også uden fisk.

Spar 20% på din første bestilling!

Vælg mellem mange leverandører

Faktisk tilbyder stort set alle leverandører af måltidskasser i Danmark børnevenlige måltidskasser, som en del af sortimentet. Men der er nogle forskelle at hæfte sig ved. Den enkelte familie kan have sine foretrukne retter, så de børnevenlige måltidskasser må vælges efter smag. Og naturligvis pris.

Billigere at være flere

I forhold til pris har dog netop børnefamilier generelt en fordel ved bestilling af måltidskasser. Det normale er nemlig, at prisen for hver portion i et måltid bliver billigere, jo flere portioner der bestilles. Altså er det relativt billigere at bestille måltidskasse til 4 personer end til 2. Samtidig er det værd at huske, at måltidskasserne er arrangeret med henblik på at undgå madspild. Portionerne er nøje afstemt.

Hvad prioriterer familien?

Der er forskel på, hvordan de enkelte familier prioriterer i forhold til sundhed, økologi, vegetarretter og så videre. I princippet tilbyder alle leverandører af måltidskasser udelukkende sund mad, men det er langtfra alle, der tilbyder 100% økologiske måltider, ligesom der også er forskel på, hvor stort udvalget er i vegetarretterne, eller hvor fleksibelt fravalg af fisk og andre fødevarer er.

Tjek detaljer for abonnement

Familierne må derfor tage udgangspunkt i behov og smag, og derpå søge blandt udbyderne af måltidskasser for at finde den ideelle leverandør. Andre ting som service, procedure for bestilling, ændringer af bestilling, levering og så videre varierer ligeledes. For en del familier kan det være et problem, hvis det er nødvendigt at være hjemme ved levering. I det fleste tilfælde er dette dog ikke nødvendigt.

Færdiglavede retter og råvarer med opskrift

Leverandører af børnevenlige måltidskasser leverer ingredienser og opskrifter til at tilberede nem og hurtig aftensmad. Nogle leverandører tilbyder også færdiglavede middagsretter, der blot skal varmes. De tidspressede familier foretrækker måske de færdiglavede retter og må da gå efter leverandører, der tilbyder disse. Men samtidig er der i opskrifterne i de børnevenlige måltidskasser taget hensyn til, dels at maden skal kunne laves nemt og hurtigt, dels at børnene eventuelt kan deltage i madlavningen.

Aarstiderne

Et godt eksempel på en leverandør af børnevenlige måltidskasser er Aarstiderne. En af fordelene ved Aarstiderne er, at alle ingredienser i måltiderne er økologiske. Mange børnefamilier prioriterer økologi blandt andet af sundhedsmæssige grunde. Aarstiderne tilbyder to varianter af børnevenlige måltidskasser:

  • ‘Børnefamiliekassen’, der kan bestilles fra 2-5 personer til enten 3 eller 4 dage. Priserne starter ved 489 kr. for 2 personer i tre dage, og slutter ved 759 kr. for 4 personer i 4 dage. Kuvertprisen er da henholdsvis 82 kr. og 47 kr. Læg mærke til, at kuvertprisen er tæt på at halveres, når antallet af spisende fordobles. Måltiderne kan her tilbredes på 30-40 minutter.
  • ‘Børnefamilie 20 minutter’, der kan bestilles fra 2-4 personer i 3 dage. Priserne ligger her fra 549 kr. til 779 kr., med kuvertpris på henholdsvis 92 kr. og 65 kr. Som det angives, er denne model beregnet til familier, der skal hurtigst muligt gennem ‘ulvetimen’.

Skagenfood

Også leverandøren Skagenfood har børnevenlige måltidskasser, mest oplagt varianten ’20 min. BørneKassen’, der i lighed med Aarstidernes tilbud er lavet, så måltiderne kan stå klar på 20 minutter. Ingredienserne er også her økologiske, stort set, for kødet kan være ‘friland’ i stedet for økologisk.

Fisk til børnene

Desuden er det karakteristisk for Skagenfood, at der ofte er fisk i en af retterne, fisken er da fra bæredygtigt fiskeri. Skagenfood er dermed en oplagt mulighed for familier, der gerne vil have børnene til at spise mere fisk. Prismæssigt ligger ’20 min. ‘BørneKassen’ fra Skagenfood fra 557 kr. for 2 personer i 3 dage og op til 788 kr. for 4 personer i 3 dage. Kuvertprisen varierer fra henholdsvis 93 kr. til 66 kr.