Sense

Sense måltidskasser tilbydes af leverandøren Aarstiderne. To forskellige måltidskasser til dig, der vil fastholde vægten eller tabe dig

Læs mere

Sense måltidskasser tilbydes foreløbig kun af leverandøren Aarstiderne, der har to forskellige typer Sense måltidskasser i sortimentet. Sense er et dansk princip, der fornylig er introduceret på markedet, og det er i løbet af kort tid blevet meget populært. Sense henvender sig til dig, der vil sikre dig en sund livsstil, hvor din kost er i ernæringsmæssig balance. Sense er velegnet til at fastholde din vægt eller til at tabe dig.

Vælg mellem 1 måltidskasser under temaet Sense

FRA 385 DKK

Fra 59 DKK

1-4 personer

4 dage

Ingredienser

Super lækre og velsmagende måltider baseret på Sense-pricinpperne af Suzy Wengel. Alt er baseret på grøntsager, fisk og kædudskæringer med stor smag og variation.

Spar 20% på din første bestilling!

Udmål portioner med hænderne

Sense går ud på især to ting, nemlig dels kun at spise sunde fødevarer, dels at udmåle dine portioner meget nøje, men på en simpel måde. Det simple består i, at du bruger dine hænder til at måle med. Du udmåler dit indtag af forskellige typer fødevarer i håndfulde. Det smarte ved denne metode er, at dine hænder jo hænger sammen med din krop, forstået på den måde, at hvis du har store hænder, har du nok også en stor krop og har dermed brug for nogle store håndfulde mad. Er du lille af statur, har du nok også små hænder.

Grønt, protein, kulhydrat samt fedt

De forskelige håndfulde af fødevarer er inddelt i tre grupper, nemlig dels en håndfuld grøntsager, dels to andre håndfulde efter den gængse opdeling i henholdsvis protein og kulhydrat. Hertil fedtstoffet, som du dog ikke skal hælde op i hånden, i stedet måler du i spiseskeer. Hvert af dagens tre måltider – morgenmad, frokost og aftensmad – sammensættes derfor på følgende måde:

·         Håndfuld: Grøntsager (her tillader princippet at spise 2 håndfulde, fordi grøntsager bare er sunde og ikke feder)

·         2. Håndfuld: Især animalske fødevarer som kød, fjerkræ, fisk, æg, men også bælgfrugter – der jo er meget proteinholdige – samt magre oste

·         3. Håndfuld: Fødevarer med højt indhold af kulhydrat, altså kartofler, pasta, ris, brød og så videre.

·         Hertil som sagt fedstof, der tillades i mængden 1-3 spiseskefulde pr. måltid. Fedtstofferne inkluderer ikke kun madolie, smør og mælkeprodukter, men tillige andre fedtholdige fødevarer som nødder og chokolade.

Perfekt ernæringsmæssig balance

Sammensætter du dine daglige måltider efter disse principper i Sense, opnår du en perfekt balance mellem dit indtag af henholdsvis kulhydrat, protein og fedtstof. Mens du samtidig tilpasser mængden af føde til din krops størrelse. Principperne er således enkle at følge, og du bruger altså dine hænder til at måle med.

Sense måltidskasser gør arbejdet

Selvom du med Sense slipper for at tælle kalorier, at føre dagbog eller den slags, kan det selvfølgelig være noget tidkrævende at opmåle hvert enkelt måltid og samtidig holde styr på inddelingen af fødevarer til de enkelte håndfulde. Derfor kan du med fordel bestille Sense måltidskasser, hvor det hele er tilrettelagt.

Varianter til henholdsvis 3 og 4 dage

Aarstiderne tilbyder Sense måltidskasser i to varianter, nemlig til enten 3 eller 4 dage om ugen. Kasserne hedder SenseKassen, henholdsvis Den Anden SenseKasse. De to typer måltidskasser er sammensat efter de samme principper og koster relativt det samme, det er blot antallet af dage, der bestilles til, der varierer. Ideen er samtidig, at du kan kombinere de to kasser, så du får mad til alle ugens 7 dage.

Antal kuverter kan varieres

SenseKassen bestilles fast til 4 dage, mens Den Anden SenseKasse bestilles fast til 3 dage. Men antallet af kuverter kan i begge varieres fra 1-4. Priserne starter ved 385 kr. (1 person i 4 dage), hvor kuvertprisen er på 96 kr., og fortsætter op til 949 kr. (4 personer i 4 dage), hvor kuvertprisen da kommer ned på 59 kr. Du kan således vælge kun at bestille til dig selv, eller til hele familien. Alle råvarer er i øvrigt økologiske.

Råvarer og opskrifter til aftensmad

Sense måltidskasserne fra Aarstiderne indeholder kun fødevarer – og opskrifter – til aftensmad. Morgenmad og frokost er således ikke inkluderet. Hvis du ønsker at følge principperne i Sense helt konsekvent, må du derfor selv opmåle disse måltider. Man kan dertil indvende, at Aarstiderne ikke kender størrelsen på dine hænder, eller hænderne på resten af din familie. Portionerne i Sense måltidskasserne fra Aarstiderne er udmålt som et gennemsnit, og I må selv fordele maden passende efter behov.