Morgenmad 🥣

Måltidskasser med morgenmad tilbydes i bredt udvalg. Få en god start på dagen med et sundt morgenmåltid, også når du har travlt Læs mere

Måltidskasser med morgenmad tilbydes af flere leverandører i Danmark. Der er altid tale om sund og varieret morgenmad, så du kan få en god start på dagen. Også selvom du har travlt med at komme ud ad døren. Som det gælder for måltidskasser generelt, er måltidskasser med morgenmad henvendt til dig, der gerne vil spise sundt, lækkert og varieret i en hverdag, hvor du har meget at se til.

Vælg mellem 1 måltidskasser under temaet Morgenmad 🥣

FRA 159 DKK

Fra 22 DKK

1-2 personer

5 dage

Ingredienser

Få en grønnere start på dagen med GodmorgenKassen. Fedfattigt og fiberrigt med stort fokus på masser af smag og langvarig mæthedsfornemmelse. Alt er vegetarisk og økologisk.

Spar 20% på din første bestilling!

Måltidskasser med morgenmad giver energi til dagen

Det er en god ide at spise et ordentligt morgenmåltid. For eksempel findes der undersøgelser, som dokumenterer, at børn, der spiser morgenmad, klarer sig bedre i skolen end børn, der ikke får morgenmad, inden de sætter sig på skolebænken. Og det er jo logisk nok: Både krop og hjerne har brug for noget energi, så vi kan komme i gang om morgenen og være aktive både fysisk og mentalt. Men det skal være sund mad.

Morgenmaden skal være sund

Energi kan vi få ved at spise en skefuld sukker, men det er ikke særlig smart i længden. I givet fald bliver vi overvægtige, vi kommer til at mangle vigtige næringsstoffer, og vi får caries i tænderne. Men hvad er så en sund morgenmad? Det er frugt, grovbrød, cerealier, æg og magre mælkeprodukter. Blandt andet og især. Men har du lige disse fødevarer i køkkenet, hver morgen? Og har du tid til at koge grød og æg? Nå, ikke.

Måltidskassen sikrer familiens morgenmad

Men det er der råd for. Du kan nemlig bestille måltidskasser med morgenmad hos flere leverandører i Danmark. Så er du fri for at skulle huske at købe mysli, æg, skyr, grovbrød og mælk. Det bliver leveret til din dør, når du vil have det. Og så er du sikker på, at du og din familie får en sund og varieret morgenmad. Hver dag, også når du skal til et vigtigt møde og faktisk ikke har tid til hverken at lave eller spise morgenmaden.

Morgenmad kan bestilles særskilt

Måltidskasser med morgenmad kan hos en række leverandører bestilles særskilt, så du altså udelukkende bestiller morgenmad i det omfang, du nu synes, er passende. Men du kan også hos visse leverandører bestille morgenmaden som del af en større måltidskasse, hvor du således får både middagsmad og morgenmad til et bestemt antal dage ugentlig. Du bestemmer. Og du kan endda udvide bestillingen.

Morgenmad som del af den daglige måltidskasse

Hvis du har behov for det, kan du bestille måltidskasser, der indeholder både morgenmad, frokost, mellemmåltid og aftensmad. Til hele familien, hele ugen igennem. Uanset om I er vegetarer eller kødspisere, om I elsker eller hader fisk, så er der en måltidskasse til jer. Og priserne er rimelige.

Måltidskasserne er nutidens kogekone

Førhen, det vil sige før internettet, var der folk, der havde en kogekone derhjemme. Ligesom Laura i Matador. Nu, hvor vi alle har adgang til internettet, har vi leverandører af måltidskasser. Og altså også af måltidskasser med morgenmad. Og man behøver ikke være bankdirektør for at kunne bestille en måltidskasse. Kasserne er generelt rimelige i pris, især når man tager kvaliteten i betragtning.

Aarstiderne tilbyder Slank Morgen

Aarstiderne er et godt eksempel på en leverandør af måltidskasser med morgenmad. Hos Aarstiderne kan du bestille varianten Slank Morgen, der en måltidskasse med sund morgenmad til jer, der gerne vil holde den slanke linje. Slank Morgen indeholder morgenmad til 5 dage for 2 personer, og prisen ligger på 229 kr. Dette giver en kuvertpris på 22 kr., hvilket må siges at være rimeligt for et sundt og varieret morgenmåltid.

Ernæringsmæssig balance

Slank Morgen indeholder fødevarer, der er en blanding af gryn, frugt, grøntsager, nødder, æg og fedtfattige mejeriprodukter. Sammensætningen af næringsstoffer er tænkt sådan, at du både får de nødvendige mineraler og vitaminer, en god balance mellem kulhydrater, fedt og protein, og samtidig bliver mæt.