Måltidsboksen

Måltidsboksen leverer sund og varieret aftensmad der kan tilberedes på 10-30 minutter. Du går ikke galt i byen, med et stort udvalg baseret på gode råvarer. Læs mere

Måtidsboxen er skab af to kokke, og profilerer sig på, at deres færdigretter ikke bare er nemme og hurtige, men også skabt af gode råvarer. De oplyser dog ikke noget om, hvor deres råvarer kommer fra, og om disse eventuelt er økologiske— hvilket man dermed må gå ud fra, at de ikke er.

Vælg mellem 2 måltidskasser fra Måltidsboksen

FRA 234 DKK

Fra DKK

1-5 personer

3-4 dage

Ingredienser

Spar 20% på første levering af måltidsboks

FRA 234 DKK

Fra 50 DKK

1-5 personer

3-4 dage

Ingredienser

Med Flexiboxen er det nemt at være flexitar. Her får du 2 dage med vegetarretter og 2 dage med kød. Et perfekt mix til en sundere livsstil. Du har også mulighed for at bestille morgen og frokost. Så bliver det ikke nemmere.

Spar 20% på første levering af måltidsboks

Det tilbyder Måltidsboxen

Måltidsboxen fokuserer på klassiske, danske retter. På menuen ses bland andet medister og frikadeller, og nyere populære retter med rødder i andre køkkener, som lasagne, tacoskaller og italienske pastaretter. Som de fleste andre udbydere af måltidskasser, tilbyder Måltidsboxen, at du til enhver tid kan se de kommende tre ugers madplaner på deres hjemmeside. Dermed ved du altid, hvad aftensmaden kommer til at byde på i næste uge. Dog er der tilsyneladende ingen mulighed for at udbytte retter, som du eller andre familiemedlemmer ikke kan lide, eller måske har allergi overfor. Måltidsboxen tilbyder tre forskellige måltidskasser at vælge imellem, som alle blot skal opvarmes. Derfor lover Måltidsboxen, at forberedelsen af aftensmaden aldrig tager mere end 10-30 minutter. Alle kasserne kan bestilles til husholdninger på en til fem personer, og kan bestilles til tre eller fire dage i ugen. Desuden kan der tilvælges morgenmad, så man med sit abonnement har næsten alle hovedmåltiderne dækket. På Måltidsboxens hjemmeside, kan du læse en varmeanvisning for hver af de færdiglavede retter hver uge. Hvis retterne skal holde sig velsmagende og sunde, er det nemlig ikke nok bare at stille dem i mikrobølgeovnen. Dog er det en ulempe, at færdigretterne, for at holde sig friske, leveres i en stor mængde emballage. Dette inkluderer en flamingokasse, som ikke kan smides ud eller genbruges på almindelig vis. Kassen skal derfor rengøres og stilles frem til afhentning af Måltidsboxens leverandør hver uge, eller afleveres på en genbrugsstation. Modsat mange andre leverandører af måltidskasser, tilbyder Måltidsboxen ikke fri fragt, som koster 45 kroner per uge. Den eneste undtagelse er kunder, der køber kasser for over 750 kroner om ugen. Er du nysgerrig på at afprøve Måltidsboxen, så tilbyder de nye kunder 20% rabat på den første abonnementslevering. Her får du et overblik over Måltidboxens tre forskellige måltidskasser:

Hverdagsboxen

Dette er Måltidsboxens standardkasse, som indeholder både kød og fisk— fisk og svinekød kan dog  fravælges. Måltidskassen byder på traditionelle retter, som boller i selleri med perlebyg og æbler, mørbradgryde med ris, og jordskokkesuppe med ciabatta.

Vegetarboxen

Vegetarboxen er i bund og grund en vegetarisk udgave af Hverdagsboxen. Det betyder, at kødet i de fleste tilfælde er blevet udskiftet med vegetariske erstatningsprodukter. Dermed byder Vegetarboxen eksempelvis på vegetariske boller i selleri, veganske frikadeller, vegetarlasagne, og vegetarisk gryderet. Der er altså ikke tale om den store opfindsomhed og kreativitet på vegetarretterne, som udelukkende er justerede udgaver af standardretter. Mange kunder, på jagt efter spændende vegetariske eller veganske måltidskasser, vil derfor nok foretrække en virksomhed, der specialiserer sig i det vegetariske køkken, og har opfundet de vegetariske retter fra bunden.

Flexiboxen

Flexiboxen indeholder  to retter med kød, og to retter med grøntsager for de, der gerne vil leve sundere og minimere deres kødforbrug, men ikke har lyst til en rent vegetarisk kasse. Retterne i Flexiboxen er derfor en kombination af retterne fra Hverdagsboxen og Vegetarboxen. En ugemenu kunne eksempelvis byde på nøddepostej med bagte græskar, tacoskaller med vegetarisk oksekød, og italiensk pastaret med røget laks.

Færdige måltider til højtiderne

Udover disse tre hverdagskasser, tilbyder Måltidsboxen desuden en række forskellige måltidskasser med fokus på særlige højtider eller anledninger. Eksempelvis tilbydes en Mortensaften-bestilling, der inkluderer en hel and med tilbehør, samt ris a la mande. Herudover kan du bestille hele færdigretter til både jul og nytår, og slippe for stress henover helligdagene. Til juleaften kan fortravlede værter nemt bestille en andesteg hos Måltidsboxen, der ankommer med alt det klassiske tilbehør, såsom hvide og brune kartofler, samt syltet rødkål. Der medfølger selvfølgelig også ris a la mande til dessert. Til nytårsfesten kan Måltidsboxen tilbyde en fuld menu, der både inkluderer velkomstsnack, forret og hovedret af dampet torsk og ribeye steak, samt en pæretærte til dessert. Måltidsboxen tilbyder endda en vegetarisk nytårsmiddag, hvor forret og hovedret byttes ud med nøddepostej og saltbagt selleri, samt en særlig børnemenu. Med pizzasnegle, hakkebøf med pommes frites og pandekager, er der dermed også serveret en nem og hurtig nytårsmiddag til de mindste, som foretrækker velkendte retter.

Tre øvrige kasser

Udover deres faste, ugentlige måltidskasser og festmiddage til de store højtider, tilbyder Måltidsboxen tre yderligere kasser, til når familie eller venner skal forkæles i weekenden.

 1. Brødboxen: Leveres på fredage inden klokken 17, og inkluderer masser af forskellige typer brød til weekendens morgenborde. Kassen inkluderer rundstykker, franskbrød og rugbrød, croissanter, samt kanelsnegle
 2. Pizzaboxen: Leveres om fredagen, og indeholder pizzabunde, samt diverse former for toppings og salat. Kassen kan desuden bestilles med vin. Dermed har du den perfekte weekend-middag stående klar foran hoveddøren når du kommer hjem fra arbejde fredag eftermiddag.
 3. Lørdagsboxen: Denne måltidskasse er tiltænkt de, der gerne vil invitere venner eller familie på middag i weekenden, men ikke orker at skulle handle ind, og tilbringe timevis i køkkenet. Kassen indeholder både forret, hovedret og dessert, og menuen udskiftes hver måned— så du kan sagtens invitere vennerne over til en måltidskasse to måneder i træk, uden at risikere, at I kommer til at spise det samme. Lørdagsboxen kan desuden suppleres med en vinmenu, så der slet ikke er anledning til at skulle i supermarkedet for at kunne byde på middag.

Syv fordele ved Måltidsboxen

 1. Nem og hurtig aftensmad
 2. Færdiglavede retter til de store højtider
 3. 20% rabat på den første bestilling ved tegning af abonnement
 4. Kan bestilles til kun en enkelt kuvert
 5. Tilbyder vegetarkasse samt kasse med mindre kødindhold
 6. Tilbyder vegetarudgave af enkelte festmenuer
 7. Tilbyder særkasser til andre lejligheder end hverdagsmiddagen

Syv Ulemper ved Måltidsboxen

 1. Ingen økologiske råvarer
 2. Vegetarboxen er blot en kødløs kopi af standardkassen
 3. Traditionelle retter med få overraskelser eller nye smagsoplevelser
 4. Betaling for fragt
 5. Ingen mulighed for at bestille blot en enkelt kasse – der tegnes automatisk abonnement
 6. Ingen opskrifter til senere brug
 7. Stor mængde besværlig emballage