Årstidernes Måltidskasser

Årstidernes Måltidskasser findes i et utal af variationer

Med en måltidskasse får du alt, du skal bruge, sammen med nemme opskrifter til hvert måltid. Vælg til antal personer, antal måltider inden for den kategori, du ønsker og bestil, når du har lyst med enkeltkøb eller få fast levering hver uge eller hver 14. dag.

årstidernes måltidskasse

Besøg Årstiderne

11 fordele ved at vælge de nemme måltidskasser fra Årstiderne:

 1. Du sparer en masse tid på indkøb
 2. Du får et væld af varierede retter
 3. Du undgår madspild og rester
 4. Du kan tilpasse diæter og allergier
 5. Du får leveret hjemme hos dig selv
 6. Du bestemmer selv leveringsfrekvens
 7. Du kan afmelde eller tilføje efter ønske
 8. Du kan vælge til 1 eller flere personer
 9. Du kan vælge præcis antal måltider
 10. Du får alle ingredienser og opskrifter
 11. Du får angivet tiden til madlavningen

Hvem er Årstiderne?

I 1999 startede Søren Ejlersen og Thomas Harttung internetvirksomheden Aarstiderne. Virksomheden startede med at levere kasser med økologisk frugt og grønt, som man bestilte via internettet. Senere har sortimentet af kasser udvidet sig til også at indbefatte økologisk kød, fisk og kolonial. Du kan bestille kasserne som enkeltkøb eller i et abonnement, hvor du selv bestemmer frekvensen af leveringen – ugentligt, hver 14. dag osv.

Kasserne i sortimentet hos Årstiderne består af forskellige typer – én type er de geniale Måltidskasser. Alle varer er altid økologiske og er tilpasset et bestemt antal personer. Du kan på den måde vurdere, hvor ofte du har brug for at modtage en kasse. Vælger du for eksempel en kasse til 4 personer hver 14. dag, ville det i princippet svare til en kasse til 2 personer på ugebasis.

Hvad består Årstidernes måltidskasser af?

Den type kasse fra Aarstiderne, der hedder en Måltidskasse, indeholder ingredienser til komplette måltider. Du kan vælge mellem rigtig mange forskellige typer måltidskasser afhængig af fokus for kassen. Nogle kasser fokuserer på indhold af grønt, nogle handler om, hvor hurtigt et måltid kan laves, mens andre tager hensyn til allergier, diæter og livsstil. Vælg mellem kasser som Børnefamilie 20 Minutter, LowCarbKassen eller Den Glutenfri Veganerkasse – for blot at nævne nogle.

Hver måltidskasse indeholder ingredienser og opskrifter til et bestemt antal personer, til et antal dage og en estimeret angivelse af tidsforbrug til hver ret. Kigger du på eksempelvis LowCarbKassen er den beregnet til 2 personer i enten 3 eller 5 dage (afhængig af hvad du vælger) og et ca. tidsforbrug på 30-40 minutter pr. måltid. Som med alle kasser fra Aarstiderne kan Måltidskasser vælges som både enkeltkøb og abonnement.

Hvem kan bruge Årstidernes måltidskasser?

Alle kan i princippet bruge Årstidernes måltidskasser i det daglige eller i perioder. Den travle børnefamilie kan med Måltidskasser som de forskellige børnefamiliekasser eller tidsbesparende kasser som 10 MinuttersKassen spare værdifuld tid på både indkøb og madlavning. Singlen eller den enlige pensionist undgår madspild og rester, der ikke bliver spist. Mens dem, der bare gerne vil leve sundt og varieret, slipper for selv at finde på nye spændende retter hele tiden.

I perioder kan du vælge en særlig type Måltidskasse, hvis du er på kur, gerne vil følge en særlig diæt eller har brug for at afprøve om en ny vegansk eller LowCarb livsstil er noget for dig og din familie. Fordi du aldrig binder dig til noget, kan du nemt prøve dig frem med flere forskellige slags kasser – både i forhold til indhold og mængde.

Hvornår kan du bruge måltidskasser?

Når du vælger Årstidernes Måltidskasser afgør du selv, om det skal være en tilbagevendende begivenhed at modtage de lækre kasser, eller om det blot er for en periode.

Vælger du at få dem fast hver uge, hver 14. dage, hver 3. eller 4. uge, kan du når som helst kan opsige det. Der er altid nogle dages opsigelse – du behøver ikke opsige formelt ved brev eller andet, du går blot selv ind og afmelder den næste kasse på Min Side på Aarstidernes hjemmeside og bliver der spurgt, om det kun gælder den næste kasse eller fremtidige.

Et fast abonnement er med den fleksible opsigelsesmulighed i virkeligheden ikke andet end enkeltkøb, der er automatiseret på ugebasis. Foretrækker du at købe Måltidskasser fra Aarstiderne en gang i mellem, når du eksempelvis har travle perioder, eller når du går i gang med en tidsbegrænset kur, kan du altid se ca. 1 uge i forvejen, hvad indholdet er i de forskellige kasser. Du kan dermed undgå madvarer, du ikke kan lide.

Hvordan får du den første levering?

Hvis du gerne vil afprøve de tidsbesparende og sunde Måltidskasser én gang eller i en periode skal du blot oprettes inde på Årstiderne.com som kunde. Når du er oprettet kan du på Min Side selv vælge, hvilke kasser, du ønsker, hvornår og om de skal afleveres fast hver uge eller blot én gang. Du kan altid chatte, maile eller ringe til kundeservice, som altid er søde til at hjælpe.

Oplever du at modtage varer, der ikke lever op til dine forventninger eller grønt med for kort eller udgået levetid, så skriver du blot en mail til Årstiderne, og værdien af varen bliver straks trukket fra din kommende regning. Du betaler således aldrig for dårlige varer.

Hvilke kasser findes der ellers?

Det er muligt at supplere Årstidernes måltidskasser med andre typer kasser eller poser fra Årstiderne. I det faste sortiment kan du eksempelvis vælge frugtkasser eller snack-kasser med sunde, grønne snacks. Til de dage, hvor du ikke har retter fra din Måltidskasse, kan du også vælge at købe kød, fisk eller kolonial sammen med grøntkasser og lave dine egne retter. Vælg disse kasser som enkeltkøb eller fast supplement til dine Måltidskasser.

Udover det faste sortiment kan du altid finde ekstra-varer. Det kan være kasser eller poser med ekstra af årstidens frugt eller grønt – eksempelvis avocadoposen eller citrusposen. Det kan være årstidsbestemt kød som lam eller and. Eller det kan være kasser, der knytter sig til bestemte begivenheder som jul, påske eller nytår. Du kan desuden altid finde skønne drikke med og uden alkohol i sortimentet af ekstra-varer.

Besøg Årstiderne